Followers

Monday, March 9

a gal name

ollaa... tanx for viewing.. known as ina... live in sg bloh selangor.. im 23 dish year.. single.. love it..!

have 5 siblings.. im second.. have 1 beauty sis.. 2 cutiest sis and 1 macho bro.. n da most important is im the most beautiful n pretty among them.. haha




inila mereka.. tp..tak de pic mai beauty sis la.. coz time nie die tak follow.. nti la aku crk pic die.. next post... hehe

im currently working.. under private company.. now.., since global economy crisis nie.., aku byk la menunggu job2 dri gov.. at least terjamin sket.. coz compny aku kije tue mcm terumbang ambing.. mcm2 gosip2 aku dgr.. kate nk buang org la.. so.., kedudukn aku tak brape nk stabil sgt la..


very shy to unknown.. sumetimes org akn ckp aku nie tersgt la pendiam.. but bile da knai... tak ingat dunie aku pnye coleteh.. haahaa.. aku seorg yg sgt sewel bile time2nye.. but aku seorg yg cpt moody.. n sukar sgt diramal..

friends..? to be honest.., aku agak memilih kawan jugak la.. coz.., bagi aku klo tak selese cm ner nk bekawan? aku tak ske kawan yg ske ikot sgt rentak aku.. aku ske yg jenis leh bgi feedback.. tak la aku rase aku cm leader dlm sebuah friendship tue..

love?? almost half a year aku single.. mls nk pikir soal love.. ati ini still teluke.. sukar tuk ditafsirkn bagaimana rasenye.. semue bg advice.., lupekn.. past is past.. yes i know.. but its really2 not easy... its takes time.. maybe 3 years.. 4 years.. 5 years.. or foreva...?? whos gonna know.. aku tak nk trime insan baru di saat ati aku yg terluke.. aku takn nk insan baru yg mnjadi pengubat.. aku nk aku sndri yg ubat luke ini.. dgn sndrinye.. wat im know.., im not ready for dish ting... pengalaman buat aku takot... takot tuk involve in serius realationship...

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: