Followers

Wednesday, March 25

life life life

firstly.., time kaseh kpd followers2.. yg sudi mengikuti perkembangan blog aku yg xseberape ini.. sori coz lmbt update.. lately nie bz sket.. bz utk gathering teknik klang yg dijangke diadakn pde 25 april nti..
tak sbar nk gie.. coz.., nk jmpe ngan semue ex2 student.. (tak de scandal taw)..!


dish week.., aku betekat nk anta gak form dwi remaje tueh..
nk jugak nk jugak nk jugak.. (ipin) passshiii..!
dates yg dirancang utk dish week tak jdi..
kerna membe aku tue ade kursus.. so.., dates terpakse la cancel..
aku tetp gak nk kuar.. nk tgk wayang ke ape ke..
pie studio ke.. coz ptg tue aku ade meeting club..
spe eyh yg sudi temankn aku neh?? spe spe spe??

on 15-17 april.. aku akn gie epoh.. waa.. cant wait2!!
coz.., da lme sgt nk jengjalan... smbil nyelam minum la aer skali.. (^_^)
nti aku update pic yer.. msti la akn bertimbun picnyer nti..
coz gie 3 ari lak.. eeeee.... serrooonnnoookknyeerr... haha!

smlm...., aku da dpt cite tak besh..
engat nk share ngan sumone.. sedih la..
tp., aku eppy jugak in da same time...
coz.., akhirnya die bejaye mnjlankn projek yg die rancangkn..
xpe la aku tak de mase die sng.. tak esah pn..
aku eppy dgr die akn sng dan bahgie dgn keidupan baru die..
hope aku dpt maafkn die di saat aku sdg mencube tuk lupekn die..
ianye perlukn mase.. ini will be da laz dat im know a story bout die..
bkn aku nk amek taw.. tp.., org memberitaw..
wat can i do?? aku juz dgr je..
so.., aku istiharkn di sini.. jgn cite lgi psl die..
bia la die dgn keidupn baru die.. aku dgn keidupan baru aku..

waaaa... beckp psl bola.. sengal toi fanatik2 MU..!
ye la.. korg je la yg fanatik.. aku tak kan??
u will neva walk alone.. aku mncrik back up2 aku.. kah3..
actually.., since taon nie je aku jdi fanatik bola..
before dish aku x ikot pekembangan sgt..
tp.., LIVERPOOL mmg tetap di ati aku dr zaman owen lgi.. heh!
now.., aku akn survey byk2 lgi tentang bola..
byk yg aku tak taw sbenarnye.. so.., aku tak nk ulas pnjg lebat..
anyone fan liverpool tue.., tlg2 la aku yer.. hehe


Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: