Followers

Wednesday, May 6

life..

Wat a life.. Da lame tak update blog.. Kerinduan yg teramat.. tp mls yg teramat lgi lebih.. Maybe busy with facebook.. EPL.. ceh..! aku tgk EPL taw...! Actually.., tak bpe minat bola sgt.. juz biase2 je.. Tp.., aku amek anisiatif (btoi ke ejaan nie) tuk isikn ruang2 kosong yg ade..

Ape yg aku rase skang?? Mmg btoi ckp ina.. Aku bepura2 kuat.. Tak nk nanges.. Tak perlu pikir.. Tp.., aku juz menipu diri sndri..!! Aku wat semue nie maybe sbb nk sgt jage ati ma aku.. Aku tak nk famili aku pndang serong pd mende yg da jdi.. let it be.. Bia la mcm mane pn aku diperlakukan.. Itu semue kenangan.. Itu semue pengajaran bgi aku.. utk aku jdi lebih dewasa... TP.., aku tak dewasa pn.. aahaakkss..~!

Aku eppy dgn life aku skang.. Da kurang engat bout mai past life.. Sronok coz membe2 slalu ade ngan aku.. IT WaS ReaLLY2 FUn...!! Rase nYesal kerna tak hargai mase2 dulu... Aku tak nak bercinta lgi sekiranye cinta itu hanye mampu buatkn aku merana..! Arrrghhh....! tidakk!! neva!!

Kije..? Hope so dat aku dpt gov.. Membe aku da dpt kije gov..! waaa.. tekontang kanting lak ak sorg2 nti.. Juz waiting for end of dish month.. HOpe so dat aku dpt la.. AMIN... Mai current job bkn la tak besh.. MMG TAK BESH LNGSG....!! Its juz wAsting mai tyme..! dtg kije tp.., tak de kije.. Bile ade kije.., mak aii... tak ckup tgn aku dibuatnye..~!!

In a few months nie.., a lots of tings happen.. Smpai tak engat mane satu nk cite.. Smpai lupe sbb byk sgt.. hahaiii... Sronok coz hav a lots of new friends dlm idup.. Already bought new fon.. ITS N95! haha N series tueh.. Pokai aku afta beli dat fon.. hikkhikkk

Tak taw nk cite pe lgi..
NTi update lgi...

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: