Followers

Thursday, June 18

~knape.. y??~

Hurmm.. what a life.. keluhan yang selalu keluar dari bibirku yang comel sejak kebelakangan ini.. Lately nie asyik fikir pasal life.. Kenapa apa yang aku inginkan selalunya tak menjadi yang terbaik.. tapi.., yang aku tak nak tue la sentiasa jadi yangg terbaik buat aku.. Arrrghhh...! Maybe aku perlu korbankan apa yang aku ingin.. Apa yang aku suka demi kebahagiaan di masa akan datang.. Maybe..maybe..


Sometimes aku tertanya2.. Apa yang aku inginkan sebenarnya?! Kadang~kadang aku rasa macam perlu kot teman hidup.. Almost a year da kot aku single.. Arrghhh! Terasa ingin ku jerit..! di tengah2 pagi buta ni.. di kala jam menunjukkan jam 1.45 am.. 18th june.. eh eh.., hari ni birthday kak nad! (da wish da tadi.. ngada2.. wat2 cam tak tau konon... ) n hari ini juga bufday dilaa.. tenggah fikir, nak wish ke tak? coz no die aku da tak da.. kat myspace je la....


Lately nie tido ku da tak tejage.. Penat nk pikir byk probs.. Its all bout financial.. Arrghh! Nie lgi memeningkn kepale jew.. Mls nk pikir.. Smpai bebile pn tak kan abes pikir.. Da la boros!! Padan muke! tak reti nk berjimat.. (aik.. da knape marah dri sndri lak nieh.. giler!!)


Now.., really2 need a vocation! but..., aku nk gie ujung taon nie.. Nk kne sabing from now on! Coz at the same time ak nk amek lesen ujung taon nie gak.. Terase nk gie redang.. (gie sorg boleh? haha.. bonggeekk!)


Tetibe aku cam tesuke lak lagu dewa.. "Aku cinta kau dan dia.." besh lak rasenye.. I hate to make a decision!! tak suke laa.. benchi!! Tapi.., tue la lumrah kehidupan kan? Takan nk biar cm tue je..


video
enjoy..!
***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: