Followers

Friday, July 17

~ex boyfriend~



Ermm.. time lunch tdi.. aku ade tebace satu blog nie.... the blogger wrote bout her ex bf.. tetibe aku rase macam nak suarekn pendapat aku kat sinie.. For me.., memang tak salah pun nak berkawan dengan ex bf... Aku still lagi berkawan ngan ex bf aku yg 1st one.. Juz da kurang contact skang coz die da ade his own famili....

Juz wanna share dish statement with all of u.. My 2nd ex said to me.. "Antara kite couple or tak de pa pe...." Statement nie still aku ingat smpai skang.. So.., dont ask me y aku ngan si dia tak betegur sape.. Do i know him?? ade gak yg ckp kt aku.. "Ina.., da lepas tue lepas la..." Ye ye.. mmg da lepas itu lepas.. tpi.., kne pikir gak.. klo org da tak sudi tuk berkawan.. wat for an? Nmpk sngt penakot... Juz kawan.. No matter pun.. Mls nk kenang cite lame..

Mai friend: Ina.., aku teringin nk tgk ko ngan die berbaek2... Mcm dulu.. Korg kan satu dorm dulu... Ko tak rase pa pe ke?

Aku: Bkn ak tak nak.. Tp.., aku tak boleh.. Bukan aku tak cube.. Tpi.. ati aku tak boleh.. Biarkan mase menentukan segalenye... Biarlah kemaafan itu dtg sendiri.. Aku tak suke nk pakse2 ati..

Mai friend: Okay2.. slow2.. Aku teringin sngt nk tgk korg berbaek....

Aku: Doa2 kan je la..... AMIN

Mai friend: AMIN..

Bff: Naa.., ko tak takot ke?

Aku: takot ape? knape eh?

Bff: ye la.. ko tulis blog.. pas tue.., ko tak tepikir ke org bace.. ape perasaan org yg bace tue..

Aku: Perlu ke? At least dgn care nie la aku leh suarekn segale2nye... Klo org tue terase.. pe aku leh wat an??

Bff: hurmmm.. ye la.. ko pnye blog an.. ko pnye suke la..

Aku: haaaa!! taw pun...! Ade aku kesah?! hahahaaahaa



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

3 orang nak bebel jugak:

nisa said...

btul2..huhu

Anonymous said...

seed: adekah blog aku yg kamu bace itu???
hehehehehe... take time dear~~~

ina said...

seed:-
ye ye.. take time...
sye mmg suke m'explore blog org..
haha!! ;p