Followers

Wednesday, July 29

SMT KLANG 02/03 PHOTOSHOOT

18 jUly 2009 - menjadi satu tarikh yg istimewa bagi kami ex-technic klang batch 02/03 (yg mana datang je la)... Satu photoshoot suka suki telah dirancang dan diadakan dengan jayanya WALAUPUN tak sampai 10 orang yg attend... nvm la.. janji ada jugak yg sudi attend..


Asalnya event nie dirancang akan dimulakan pada jam 1 pm.. biase la.. janji2 melayu nie kan.. Lagipun juz for fun.. Lambat2 pun tak pe kowt.. Antara yg menjayakan aktiviti nie... krel, bob, dekna (batch mane ntah.. haha), sham, wawa.. apiz n acong merangkap sebagai photographer kami.... huhu


Perasaan?
- rase serunuk sgt walaupun pnat sesgtttt n even yg attend tue boleh dibilang dgn jari!!


Ucapan:-
- time kaseh kepada yg sudi hadir.... credit to apiz http://hafidzkamaruddin.wordpress.com/ n acong... http://faridbadarul.wordpress.com/


Harapan?
- hope lps nie ade la lagi even2 cam nie.. n hope lebih ramai yg akan attend!!








***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

4 orang nak bebel jugak:

Anonymous said...

seed: Saye suke pic bwh skali tu :P

ina said...

maseh maseh.... =D

Hafidz Kamaruddin aka HPP said...

u r most welcome :)

ti kita wat lg k, heh

ina said...

yeahh.. itu sudah tentu n pasti.. buat lagi tue yg suke dgr tueh.. haha ;)