Followers

Monday, August 17

galz day out

Setelah sekian lama tidak bertemu.., akhirnya secare tidak langsung.... kami pun keluar la berdating bertiga.. sudah lame tidak bersua muka..

Last kami bersua pada tahun lepas... tapi.., si rienot itu aku ada la bertemu pada awal bulan 3 ari tue.. kalau tidak kesilapan la....

Kami menonton g.i.joe!! Sangat serunuk.. Memang gempak habis la...!! juz tak boleh fight dengan transformer 2 la... ;)

After that.., kami meneruskan perjalanan ke the watsons.. membeli belah sebelum melalak sebentar..!! Kemudian.., kami pun meneruskan niat kami tuk melalak di the gardens.. al-maklumlah.., orang belanje...

Terima kaseh cik Rienot.. jasa dan budimu akan ku kenang sampai hujung nyawa... waaa ayat cam hampeh!!

Inilah keje kteorang semase ari sabtu tue.. selebihnye boleh la di lihat di facebook saye yaa??!!


..my eppness..

..sepenuh perasaan..


.. haha..


..kami..


..love korang..

..friends 4eva..



aku terase rindu pade oshin n ezney.. bile nak keluar lagi dengan kamu yee??



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

2 orang nak bebel jugak:

jai.jezz ^.~ said...

hahahaha.. biler ada org nak blanja baru la jasa pon dikenang yerk..

ina said...

itu sudah semestinye... jase hanye akan dikenang time2 cm tue jew.. hahaa