Followers

Monday, August 17

kawen??!!



balik je dari gals day out ari tue.., aku duduk dalam bilik dan beborak bersama2 adik ku....

aku: Mane ko knai boyfriend ko tue? cam org tua je.. cam sebaye aku je.. (gile jaat pnye kakak)

suddenly.., ma aku tedengar..! OMG..!

ma: amboi2.. kecik2 da pndai pakwe2 ekh??! sekolah tak abes lgi....

aku: tah.. aku yg besar nie pn tak de bf lagi.. (dlm ati Tuhan sje yg taw betape geli atinye aku ketika itu)

ma: aik.. krel tue bkn pakwe ko??

aku: senyum kambing.... juz kawan je... ;)

adik aku: gelak besar.. hahaha

aku: memberi pndangan maut kpd adiku.. (ko siap kejap lgi ko kene)

ma: tak payah nk boyfriend2 la..

aku: haah.. lagi bgus tak de boyfriend.. semak jew dorg nieh..! (ccehhh ayat cam ape je)

ma: tak de boyfriend cam mane lak nak kawen??

aku: ????
Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak:

jai.jezz ^.~ said...

kire mak kau suka la kau ader boypren.. ye lor kalau takde camner nak kawen.. betul gak tu..