Followers

Friday, August 21

tanx bro~!

Subjek yang sangat bermakna... Aku tidak tahu ingin menulis apa sebenarnya.. Lately ini.., aku rasa aku perlu menaip dengan ejaan yang penuh dan betul.. Aku sedang cuba untuk melakukannya.. Semoga aku berjaya la.. haha

Last nite.., aku tidur lambat.. Kenapa?? Semue sebab bro aku yg tidak berapa nak bro la.. Mesti orang pelik.. Mane datangnye bro? Sedangkan aku tidak punya abang pun! so.., lu pikir la sendiri!! (pinjam ayat Nabil jap)

Apa yang telah terjadi??
- my bro call me using his ofis phone number..
- firstly dia cakap... dia call by using house phone.. (aku sangat pelik.. sebab no fon itu sangat unik)
- rupanye2.., WakenaBeb!! (salute la kat u bro!)

Akibat..
After aku find out.., dia rupanya bro aku.., memang aku rasa macam nak jerit sekuat2nye.. Aku dapat taw after dia memberi hint2 yang aku inginkan sangat.... Padan muka dia!! banyak kali jugak la kene bodoh dengan aku.. haha ;)

So.., kami pun berbual la macam biasa... He is a such a good bro for me.. At that night.., he give me an advice.. Aku sharing a few problems dengan dia.. Coz.., im know that he have a lots of experience....

Juz aku tidak dapat menerima bila dia cakap:-
"u tak sepatutnye melepaskan peluang yang ada.. bukan senang nak cari orang yang betul2 sayang kat kita sepenuh hati.. "
Aku rasa...: perlu ke aku berpura2?
Aku rasa...: Cinta itu bukan paksaan.. Cinta itu tidak boleh dicuba2!!

kebenaran yang tidak dapat aku tepis: aku tersalah memberi peluang dan aku menarik peluang itu balik.. aku sememangnye jahat...!!

as a result.., aku rasa lega.. kerna.., my bro still support aku even aku da buat satu kesilapan yg tak sepatutnye belaku.. Aku seharusnya berani menolak even orang berharap sekalipun.. Yang penting.., hati kita harus didahulukan.. Ianya akan membuatkan orang tidak kecewa di kemudian hari.....

Inilah bro yang tak berapa nak bro... hahaa


(syhhh... dia tidak tahu aku telah mencurik pictas dia!!)

to him.. im sori.. doesnt mean to hurt u.. but i cant accept u.. maybe i da anggap u as one of my bff.. but.., it seems like u doesnt want to be friends with me anymore... hurmmm nevamind.... im okay with that... juz hope that u will get sumone better than me... im too jaat for u.. u deserve better than me... ;)


***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

4 orang nak bebel jugak:

jai.jezz ^.~ said...

ermm.. tu abg betul kew..?? kew abg angkat..??

ina said...

juz call him bro je.. lagipun die tua 2 taon.. ;)

~amy liana8886~ said...

ke bakal pakwe??hheheh

ina said...

amy liana: owh.... tidak mungkin!! haha