Followers

Tuesday, September 8

coming soOn...

Aku nak update entry pasal apa yang aku dan siblings aku buat semalam (monday).. tp.., now da almost 1 am.. aku kena masuk tidur dulu.. kalau tidak.., ma akan piat telinga aku dan berkata "nanti jangan tanya kat ma kenapa modem hilang..." so.., esok aku update di ofis sekiranya ada kelapangan... ;)

sori kengkawan.... tengs coz selalu view blog aku yg tak besh nie!! hikkhikk

to my followers..: nanti aku review korang punye blog.. buat masa nie.., blum ade mase lagi... hanye a few sahaja aku sempat singgah.. maaf dipinta... harap maklum~~



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

6 orang nak bebel jugak:

fhad said...

aik da besau pun kene piat tinge g ke ina? hehehe..

Wanita Itu said...

iyolah..kamoo tak pernah jenguk akuu uhuks *_*

~amy liana8886~ said...

ok2..ktorg tungu ina nyr entry ok..ada masa update la..

jai@jezz said...

oh nak tido yerk.. ok daaa...~ gud nite.. but now dah morning la... ;p

miji said...

hahaha kena sorok modem arrr camtu keh..keh..

ina said...

fhad: hak hak.. klo tak kne piat tinge.., tak tdo2 la sye.. ;P

wanita: ye ye.. sori.. ade view ri tue.. but bace je.. huhu.. nti i komen yek.. so so sori.. :)

amy: da update!!

jez: haiisshh! nie enty mlm tdi punye lorh.. btw.. mownink!!

miji: haha.. dats tros msk tdo..! klo tak.., susah oo maw on9!!