Followers

Tuesday, September 8

sibglings ling ling sOpping~!!

promote pics aku kejap ;P
First of all.., korang kena tahu yang aku bukan lah bekerja di Selangor.. tapi.., dalam bulan ini aku dapat cuti on Sunday n Monday.. which means aku kena kerja hari Sabtu!! eeeeee!!!!

So.., disebabkan semalam (Monday) Selangor cuti Nuzul Quran.., so.., aku ambil kesempatan itu bawa adik2 aku pergi shopping di sekitar jalan TAR.... just sorang lagi tak nak ikut sebab merajuk...! lantak dia la.. tak nak raya kot.. hahaaa

Kiteorang pun pergilah berempat.. aku + ijah + luqman dan aida (kawan ijah).. Pada mulanya kami pergi berjalan n usah line di sekitar Jalan TAR... tak ade yang aku berkenan pun.. tapi yang korang kena tahu.., tak ramai orang pergi shopping!! bukan lah tak de orang langsung.. tapi tak seperti tahun sebelum2nya.. series tak ramai mcm tahun2 before.. orang da tak sudi nak sopping ke? hooiiitt!! sale kot..!!

Pas tue.., kami bergerak ke dalam sogo pulak.. mak aii.. gila ramai orang.... boleh tahan jugak la orang ramai kt sogo.. Aku terfikir.., maybe orang tak larat nk sopping kat luar tue kot.. lagi besh kt dlm sogo nie.. ade air cond!! bulan pose plak.. hahahaaa

Selepas penat pusing2 di sekitar situ.., aku decide untuk pergi mid valley.. leh buka kat sane tros.. senang sikit.. Si adik aku yang gedix itu sebuk nk cari baju POLO.. adoiii!! Nasib da sampai Mid Valley dia okay n tak mintak lagi baju POLO dia tue.. THan.., kami berbuka la di pizza hut.. nyum nyum... huhu.. ;P

nie yg kami makan di pizza hut..





aku kakak mithali.. hukhukk ;P


***the end***


Kalau suka boleh LIKE....

4 orang nak bebel jugak:

~amy liana8886~ said...

bestnyer leh g shoping..biler la dapat gaji nie...?? huhu..

ina said...

mmg besh! nie gaji bulan lepas.. huehue..
gaji bln nie pnye tak taw bile...

faizudin said...

hehe. baek nye kakak ni.
nak jadi adk jgk la boleh?
:P

ina said...

faizudin:
i mmg kakak yang baek..! nk jdi adik?! buleh jew.. ;P