Followers

Sunday, September 13

Story of 100

Bukan ada 100 stories pun... Nie entry yang ke 100! (poyo gila)... Setelah hampir setahun aku create blog ini... Tak ku sangka2 sudah 100 rupanya... Banyak juga la eh entry aku ni... Kalau baca2 balik.., mesti aku gelak sendiri.. haha

vs


Semalam.., malam tadi.. aku tengok game! Liverpool vs Burnley! Seronok sangat coz liverpool menang 4-0!! 3 goal from Benayoun and 1 goal from Kuyt.. Tetiba teringat time Man Utd vs Burnley.. Man Utd kalah 1-0.. so.., tak leh nak kata apa la kan.. To all MU fans.., jangan marah yer.. Saya saja je nak bagi line panas sikit kt sini.. haha!!

Okay da... abes cerita pasal bola.. Now nak wat tagged plak... Award nie Amy yg kasi.. tanx Amy for the Award.. (bangge jap.. ye la.. cam artis je.. dpt award2 nieh) ~ da perasan nie!!





5 fakta menarik tentang pemberi blog:-
1) girl..
2) same age..
3) suka buat tag..
4) rajin update blog
5) 1 of my friend list at FB.. ;)

10 fakta tentang diri sendiri
banyaknye!!
1) eppy go lucky
2) cute!!
3) sewel
4) love to makes others eppy
5) suka make up
6) shopperholic! haha
7) love pink
8) LIVERPOOL fan..
9) known as ina ellyna
10) kind or perfectionist

10 orang yang dipilih untuk diberikan award
tak nak bgi sesape.. rasanye semue orang da buat kot.. Aku je jarang nak buat menda2 nieh.. huhu ;P



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: