Followers

Thursday, October 8

Tanpa keberanian mimpi tidak bermakna!! WAKE UP INA!!!

Salam and hello readers & bloggers..

First of all.., i wanna say sorry coz makes all of you be waiting for me to update this blog.. A lots of problems happen lately nie + tak de mood nak update blog.. Sorry bangat deyh.. Juz sempat approve comment and reply comment pun lambat... Nanti kalau ade kelapangan.., cik ina akan view blog anda-anda semua..... Sabar yer...

Hari demi hari.. Perasaan aku bertukar dan menjadi semakin berbunga-bunga riang.. Aku tertanya-tanya adakah ini dinamakan cinta.. Inikah cinta?! Adakah cinta itu telah hadir?! Apa yang dapat aku nyatakan di sini.., ianya sama seperti apa yang pernah aku rasa 6 taon lepas.. Tapi.., aku yakin kali ini ianya berbeza.. Mungkin di saat usia aku yang matang ini kot.. ;)

Masalah yang aku hadapi kini ialah.., aku takut untuk berdepan dengan dia.. Aku takut untuk meluahkan kenyataan yang aku sudah mula suka dia.. Aku takut dia menolak.. Aku takut untuk menerima kegagalan itu.. Bersediakah aku?!

Aku sudah luahkan pada bro aku.. Tanpa aku duga.., rupa-rupanya dia sudah tahu.. Dia mengetahuinya dari cara aku dan si dia.. Dia dapat rasakan ada sumting antara kami... My bro asked me to try telling si dia the truth...

Korang rasa perlu ke?! Aku takut.. Kalau dia tak suka aku cam mana?! Even kekadang cara dia tue aku rasa dia pun feel the same as me.. but.., orang kata.. rambut sama hitam hati lain2.. Mana kita tahu.. kekadang apa yang kita tafsirkan tak sama dengan yang empunya diri maksudkan... haiiishh!! aku bingung! buntu!!


***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

3 orang nak bebel jugak:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

test hati die miss ina...
tgk...
plan²...
kalau ade mcm mane miss ina rase,
just go on....
tak cube tak tahu...
rugi & melepas noo...

ina said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ :-
nk test ati tue cm mane ek?
tak pndai la..
1st time nie i wat mende2 cm nie..
ye la.. slalu guys yg usha dlu..
malu a.. huhu ;))

MAI @ WAWA said...

wah..hepi 4 u dear.. :)
harap2 u n si dia bahagia.. :D
if u ask me, i'll say dat i'll definitely tell him d truth! (gelojoh ni.haha..)