Followers

Friday, November 27

New hair of Ina Ellyna!!

SR hari tue tak jadi.. terpaksa postpone.. now.., take a look this new hair.. do comment.. ;)
I love in it~ =D



..me at pyramid..
..love this new hair..

..with my bestiest eva..
..she's my everiting..



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Sunday, November 22

Cant wait for THURSDAY!!


..thursday..
(mcm pic ape je an)


Okeh! 1st of all.., maybe sebab aku punya blog dulu tak cantek kowt.. That's a reason y aku malas giler nak update.. hahahaa.. Now da cantek.. da up sket!! baru semangat datang.. haha... tak de crite sebenarnye.. Tapi.., aku tak sabar nk tunggu kames nie...!! kenapa?! sebab ade orang nak blanje SR! ape itu SR?! juz wait n c kay.. huuhuuuu

aku pun nak jugak... orang ade.., mane bley aku tak de.. haha ;P


signature....



***the end***


Kalau suka boleh LIKE....

Friday, November 20

underconstruction

sori guys.... blog nak upgrade jap.. so.., maybe sewel sket.. tak cantek sgt.. free2 nanti cik ina update balik... buat sikit2 je nie.. nak p tgk nur kasih jap.. hahaaxx


***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Thursday, November 19

yuuhuuu




Ermm.. cam mane nak start ek.. tak taw la.. (boleh tak cam nie??)

Actually just nak inform kat blogger2 .. readers2... bahawasanya daku akan menyambungkan pelajaranku di peringkat Ijazah dalam aliran Perbankan Islam di UiTM Shah Alam.. (frust sbb dpt s.alam)

Aku happy sangat sebab akhirnya impian aku terlaksana jua.. tapi.., ada banyak halangan dan masalah yang aku hadapi ketika ini.. Sangat perit dan sangat buley wat aku jadi gila la... Tpi.., aku atasi semua nie dengan mendengar lagu Trouble is a Friend ~ lenka! perrghh terbaek dowh lagu nie... korang da boleh2 dengar k? haha

So sori.. tak dapat join gath blogger kt genting...
esok2 aku update lagi...

rindu gila2 nak bace blog jez.. amy... fhad.. meniti senja(ape name ko ek??).. mai.. sue.. z.. bla bla bla... nanti.., free2 aku blog walking k....

n maybe afta dish aku akan update blog bila perlu sahaje.. hehe.. sori bebs~


***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Tuesday, November 17

Delete or Private??

Sori guys.. Aku tidak punya masa dan tidak punya mood tuk update blog.. dan aku juga tiba2 rasa tidak punya mood untuk memiliki blog ini.. Rasa cam nak delete... or.. private.. ermm.. akan difikirkan kemudian...


***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Friday, November 13

Happy 23rd bufday INA~!!




Happy bufday tO You..


Happy bufday tO yOu..


Happy bufday tO Ina Ellyna..


Happy bufday tO You...




Tanx to all yang wish mybufday... Sangat2 teharu.. Engat gak korang kat bufday aku ek...




I wish i could get wat i want.. Successfull in life.. Aku harap dengan usia 23 taon ini.., aku akan lebih tabah dan kuat menghadapi segala dugaan hidup.. cabaran.., onak duri dan ranjau kehidupan... Semoga aku cepat2 jumpa jodoh.. hahahaahaaa =D


Tanx to all.. HAPPY BUFDAY TO ME.... yeahh..!! 23 sudeyh...



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Thursday, November 5

excident!!

rosak siku aku!

kecederaan di kaki kanan

di pangkal peha..

Malang nasibku... Aku rasa aku tak boleh bawak motor la.. Asal bawak motor je excident.. suwey je dowh.. Pas nie memang tak nak bawak lagi.. FOBIA terus!! hiiiisshh!!


Excident kali ini terjadi apabila sebuah lori ingin keluar simpang.. bodoh.. aku da dekat boleh pulak dia keluar.. Pale otak mung la!! paneh je an.. Nasib a tak teruk.. aku nie pikir tak de lesen je.. kalo tak.., da lme aku repot.. haha


Disebabkan aku pakai short.., so.., tue yang kat peha pun kena gak.. abes jatuh saham aku cam nie!! ishh!

moral of the story: ape ek?! aku kena mandi bunga ke?!


***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

im back

hollaa bloggers and readers.. Im back setelah sekian lama aku membiarkan blog ini berhabuk.. Kesian kat blog aku nie.. Sori ye sayang.. haha

Disebabkan bulan nov nie aku free on thursdy n friday.., so.., rajin la aku update blog lepas nie.. so sori tuk semua.. banyak yang aku tetinggal.. Kerja memang teramat banyak.. al-maklumlah krisis kewangan dunia da kembali pulih.. so.., memang busy kembali la before perayaan natal muncul tiba nie..

Haaa!! nov 13 jangan dilupa ya kengkawan.. im almost 23 years old.. but.., ramai tanya.. "ina bila nak kawen plak? asek pergi wedding orang je.."
aku rasa 23 still too early nak fikir soal kawen nie.. kawen nie kalau boleh nak la kekal sampai ujung nyawa.... aku tak rasa aku cukup matang tuk fikirkan semua menda nie.. steady bf pun tak de lagi.. MALAS nak pikir!! Im still young la!! hahaaa

Aku hanya mengharapkan kengkawan ku sentiasa mengingati aku.. itu sahaja.. love all my friends... muahhhxxx!!


***entry kali ini sangat sengal.. merepek2 je..***


***the end***

Kalau suka boleh LIKE....