Followers

Monday, December 14

Football

Kekalahan lagi... Malas la nk tulih psl game tue.. series keciwa abis.. but., hati still with liverpool.. Macam lagu We Love u Liverpool we do!! hehee

Now tengah menyaksikan bola Msia vs Laos.. Sambil update blog nie.. Now da 3-1.. Tak bleh nak update player yg score.. Baru nie semangat aku pada team bola sepak Msia semakin menjadi-jadi.. After dorang tunjukkan kebolehan dorang mengalahkan Thailand! Aku memang dapat rasa Msia mampu bawa pulang pingat untuk bola sepak.. (hope emas la)





***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Sunday, December 13

Ninja Assassin


Da agak lama aku tak tengok muvie.. Nie semua gara-gara kerja.. Penat gile bile berstatus pekerja nie.. haha! Aku rasa jadi student lagi best.. Ada cuti.. Ade time nak rest2.... Kerja? Dari pagi masuk.., sampai la petang.., kerja kerja kerja!! Pas tue.., cuti pn during weekends n public holiday (kekadang kena OT!!)... Penattttt!!


Okeh! bukan nak cerita pasal kerja atau stadi life pn! Nie nk cerita pasal muvie Ninja Assassin... Actually da lame da aku tengok... Juz telupe nak update plak! haha! Muvie nie besh gegile.. but telalu ganazzzz!! Aku tengok pun ngeri.. but memang layak dpt 10 bintang dari aku! (macam pembikin filem plak)...


Kalau korang nk taw lebih lanjut lagi., korang p la tengok sendiri..! Aku nak tengok 2012 pun tak dapat2 lagi sampai la ke hari nie.. Ade lagi ke film tue kt cinema ek? Aku keje je kt Mid.. tapi.., haram tak taw pasal muvie.. (giler betul busy nie)


Lastly aku tak sabar nak tgu gaji bulan nie.. Kenapa? Sebab gaji awal.. +bonus skali..! perrghh! TErbAek wOookk!!! =D




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Saturday, December 12

PERGIII!!!!!

Dikala sendirian kisah itu datang kembali..
Di ketika itu.., kesakitan terus2 an dirasai..

Kecurangan berlaku di depan mata..
Namun ku pejamkan mata..
Sehingga kini ku tertanya2..
kenapa ianya berlaku...
(Cinta itu buta kowt)

Hanya doa mampu ku pohon..
Agar bahagia datang kembali..
Semoga kisah seperti itu tidak datang dan muncul kembali...

AMIN....




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....