Followers

Sunday, February 28

L.A.Z.Y



Holla..! Warrghh! Kenapa aku gila malas nie weyh?! Setan-setan telah merasuki aku nie.. Weyhh!! perggiiii!! (alasan orang malas) Da la assignment melambak.. dengan presentation yang satu hapak pun aku tak cari bahan lagi.. Dengan legal punye assignment (2 weeks more left beb) Dengan buku legal tak beli2 lagi (lagi slumber.. da bulan 3 kowt..!!) Dengan test lagi next week.. Kuiz.. pergghh..! TERBAEK LA WEYH!!



Aku boleh lagi relax2 nie.. Sebuk berfacebooking lagi.. Gila Pemalas!! Mana la Perginya spirit aku nie..?! Dulu masa nak apply degree.., bukan main lagi..!! nak focus konon! Sampai UiTM.., ko buat apa INA?! Berangan? usha2 orang? gataiii!! gedixx!! da da!! pergi sane stadi! (orang gila je ckp cm nie.. korang jgn ikot okeh?!)



***the end***


Kalau suka boleh LIKE....

H.A.T.E


Aku benci! Seriusly aku terasa sangat2... Terasa cam hegeh-hegeh..! Logik ke reason ur fon number lost.. Lepas nie nak bagi reason apa plak? Nset ilang? I tetinggal fon lagi kat umah..?


Kenapa lelaki suka menipu?! Tolongla weyh.. Aku bukan budak kecik! Da la.. malas nak layan.. Ingat INA! Ko tue single.. cari lain sudeyyy.. Ramai nak kowt.. kowt la.. ade ke?! haha.. Im a Epy Go Lucky Person! Dont makes them bring u down! wake up ina.. "orytee.. hmmm"



***the end***


Kalau suka boleh LIKE....

Saturday, February 27

dOnT care...!!

Now.., aku rasa.., biarlah dia berlalu pergi..
Aku malas nak heran lagi.. Malas nak fikir pasal dia lagi..
"Kumbang nie cepat lari.."
Lari la..
Banyak lagi kumbang lain nak kat bunga sekuntum cam aku nie... huh!



***the end***


Kalau suka boleh LIKE....

Friday, February 26

streesss!!



Holla...! Aku merasakan sangat tekanan sekarang.. Aku tidak pasti sama ada aku boleh kawal or tak.. Semuanya pasal stadi.. Gila tension seyh! Aku gila risau pasal final paper.. Risau pasal takot nanti semua test serentak.. Semua presentation akan berlaku dengan serentak.. Cuz satu hapak presentation pun, belum lagi sampai turn aku! INA!! MANE PERGINYA KEKUATAN KO SELAMA INI!! OITTT!! WAKE UP LA INAAAA!!

Semua ini terjadi semasa aku pergi class bel.. Tekanan semakin membuak-buak selepas dapat schedule untuk presentation.. Aku benciiii!! Before this aku okay je kalau present2 nie.. Kenapa kali ini aku merasakan satu tamparan yang amat hebat buat aku?! gila la ko INA!!




Tiada apa yang mampu aku tulis lagi.. Aku hanya perlu teruskan mencari maklumat yang diperlukan.. and maybe aku akan busy dan tak kan update blog kesayanganku ini buat beberapa hari.. or minggu.. or bulan.. aku sangat tertekan!!!


***the end***


Kalau suka boleh LIKE....

Wednesday, February 24

duhai bloggers2


Kemana perginya blogger2 nie? Semuanya da malas nak update blog ke? Baru ingat nak singgah blog dorang.. nak baca2.. aleh2 semuanya lame punya update.. Ade yang da resign dari jadi blogger.. ape korang nie..?! relax la weyh.. Takkan maw diam jak.. ayoooo!.. Aku pun da lama tak update.. Tetibe sekarang jadi rajin balik.. Kenapa? Sebab memang minat aku untuk update2 blog nie.. Aktifkan diriku.. (ecewahhh.. gedix lebih nie weyh)




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

student life... (pics version only)

kteowg yg gile karok..
sheryn + ina + cemah + jang


time nie kteowg satu cls gie settlekan MARA


uitss.. soo oily!!


even muke aku nampak half je.., but i lyke tis pic..
style beb..!!


posing habes.. haha.. style kowt


aku paling suke pic nie.. cam mak datin weyh..
jam liverpool kot!! =D




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Kembalikan semangatku!!!


Semakin hari semakin lemah ku rasakan.. Kenapa? Aku sendiri tidak mengetahui apakah sebab dan puncanya.. Yang pasti.., hari-hari yang aku lalui kini semakin hari semakin bosan dan menyebabkan aku rasa sangat lemah untuk meneruskan pengajian aku di UiTM..

Now sudah sampai ke penghujung febuary.. Final exam will be starting on 21st April.. Aku menjadi semakin takut dengan tarikh itu.. Adakah aku sudah bersedia untuk menghadapi final exam? Aku seolah-olah tidak dapat mengenal pasti apakah yang aku pelajari sepanjang 2 bulan aku di UiTM.. Attend class.., but otak dan fikiran ku melayang entah ke mana.. Semua ini memberi tekanan yang amat hebat buat aku..

Aku rasa cam nak nangis je.. but.., aku tak tahu kenapa begitu sukar air mata ku ini untuk dititiskan.. (apasal ayat aku skema je weyh!!) Aku bukan lah sekuat ini.. Mungkin apa yang aku tempuh selama ini membuatkan aku kuat untuk terus hadapi semua ini walaupun semangat ku semakin hari semakin lemah.. Kekadang aku rasa aku tak nak tunjuk kelemahan aku di hadapan orang.. Kenapa? Maybe im a kind of perfectionist?! Maybe.. Maybe.. Aku bukan inginkan kesempurnaan.. Aku hanya ingikan ianya menjadi sempurna dalam kehidupan dan mata aku..

Aku tahu aku boleh hadapi semua ini.. Tetibe teringat kat dia.. Semoga dia bahagia di samping orang tersayang.. Walaupun kami berpisah bukan dengan cara baik.., tapi aku rasa itu yang terbaik... Itu lebih elok daripada kitaorang berkawan.. At least aku mampu buang perasaan sayang itu.. Tidak punya cinta lagi buat dia.. Tapi aku masih rindukan dia.. Satu-satunya insan yang memberi ku segala makna kehidupan... Terima Kasih B.....




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....