Followers

Wednesday, March 31

lost

Setelah kebosanan melanda dalam jiwa raga aku ini.., aku mejadikan blog ini sebagai jalan terakhir bagi aku untuk mengisi ruang2 bosan dalam jiwa raga aku ini... (maaf ayat berulang kerna bosan)

aku sangat rindu ingin melalak.. kehidupan sebagai seorang student di sebuah universiti ternama di Malaysia ini semakin indah ku rasakan.. Walaupun tidak banyak ilmu yang bisa masuk dalam otakku sejak aku jejakkan kaki ku di menara gading tercinta ini.., aku tetap enjoy dan menikmati life as student... kekadang aku rasa.., betul ke aku nie student?? haha!! Aku lebih banyak menghabiskan masa ke hulu dan ke hilir membuang masa dan tenaga...

ilmu?? aku kurang pasti berapa banyak % yang masuk dan stay dalam mindaku... Aku seperti lost dalam hutan belantara.. Aku masih dan sedang mencari di manakah jalan keluar..

aku seolah2 gerun memikirkan tentang final.. aku gerun memikirkan tentang 2nd speech aku nanti.. adakah aku bakal berjaya melaluinya dengan mudah? 1st speech yang mudah dan pendek itu aku tidak mampu untuk melakukannya.. apatah lagi speech yang panjang berjela2.... aku harap aku mampu...




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Tuesday, March 30

emosi ternganggu


Dengan ketidak hadiran mood ku di malam hari yang indah ini.., tetibe jari ku dengan laju dan pantasnye membuka blog tercinta ini.. lalu jari jemari ku menaip setiap kata yang ingin ditaip tanpa aku sendiri tahu apa yang ingin aku coretkan...

Hari ini seperti biasa aku termiss lagi subuh.. aku tidak pasti kenapa sejak akhir2 ini dan semenjak final bakal menjelma tidak lama lagi.., subuh sentiasa aku termiss.... bangun2 sudah pukul 7.30 pagi.. damn! aku dengan pantasnya bangun mengemas tilam empuk ku.. lalu ku terus berlari ke bilik air dan mandi! balik bilik.., rumate ku telah tiada.. baru ku plan ingin meminta tolong dia untuk m'ironkan baju ku.. alamatnye melepasss... Dengan pantas.., aku gosok baju lalu menyiapkan diri untuk ke kelas.. bedak ku sapu dengan penuh teliti sekali.. segala krim2 bagai ku sapu sekadar untuk melindungi kulit puteri lilin ku ini....

Legal seperti biasa.., sungguh membosankan.. nasib baik hari ini cuma presentation.. so.., kurang seket mengantuk.. Test PD memang cukup excellent.. tidak ku sangka en anuar begitu straight sekali dalam soal test2 nie.. nak becakap ngan orang sebelah pn tak dapat.. so.., aku hentam je la.. apa aku merepek n meraban pun aku tidak pasti.. yang pastinya jawapan aku menggelikan hati sir anuar untuk memberi markah nanti.. kah kah kah!!

Aku seperti tiada mood tuk berhadapan dengan si kumbang ari ini.. Jiwa dan emosi ku seolah2 t'ganggu.. Bagai orang gila sedikit aku seolah2 takot dengan dia.. Sayang itu masih lagi kuat.. mungkin aku ingin menunjukkan sedikit protes.. Mungkin juga aku ingin memberi peringatan agar dia tidak melakukan perkara yang sama lagi.. tapi.., sejauh mana perjanjian itu dipegang? aku seringkali mengingatkan diri agar sentiasa lebih berhati-hati apabila melibatkan soal hati dan perasaan.. kerna aku tidak mahu lagi kecewa kerna cinta... sangat peritt.. aku harap si kumbang bukan begitu..... aku hanya mencintai dia...




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Sunday, March 28

muvie muvie!! bileee??


Memang sangat boring pabila tiada apa yang ingin dilakukan di hujung minggu yang sangat bosan ini.. Esok.., aku punya presentation usul fiqh serta kuiz usul fiqh.. Tekanan tidak terasa langsung.. Cuma debaran itu pasti ada.. Bila da macam nie.., apa yang terlintas cuma karok and muvie.... last thursday baru pegi karok.. tapi.., aku tidak pernah bosan ingin karok lagi... (da macam gian da nie)..

sangat2 rindu pabila telah lame muvie aku tinggalkan.. last muvie aku tengok ialah filem adnan sempit.. memang best.. jarang aku layan cite melayu kat wayang sebenarnye.. hehe sejak aku blaja nie.., or sejak aku single.., memang tidak pernah sekalipun aku mengambil tahu muvie ape yang hangat sekarang.. yang aku tahu.., alice wonderland.. entah cite ape aku tak pernah nak amik tahu.. waaa..!! sangat rindu weyh nk tgk muvie.. any suggestion muvie ape yang besh skang nie???



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Saturday, March 27

court?? sue??



sesampai sahaja di rumah semalam.., aku terus serbu bilik.. owh.. tidak ku rindu langsung sebenarnya... gagaga..!! after that.., aku dengan malasnya melangkah menuju ke wardrobe kesayanganku.. mana la tahu ada baju2 tambahan ke... sememangnya sudah ku jangka.. hampa!! sudah bosan ku lihat kesemua baju2 yang bersangkut itu... terbayang2 baju MnG dan forever 21 kesayangan ku... ku ingin menambah lagi koleksi... seperti itu semua dalam mimpi je.. hmmmm

setelah itu.., aku ternampak satu surat yang sungguh comel skali... aku pelik.. surat apakah ini? aku ternampak ada tulisan peguam.. dalam otak aku cuma terfikir.. ini pasti celcom!! haha.. gilak la aku da dapat surat peguam coz aku tak bayar bil Rm 350 kowt.. aku terus ambil surat itu dan ku sorokkan.. nasib la baik mama tidak membuka dan membacanya.. ini pasti kerja adik ku.. nasib dorang tidak menunjukkan surat itu kepada mama.. kalau tidak.., pasti aku akan dapat syarahan percuma dari kedua-dua ibu bapa kesayangan aku itu..

terima kasih celcom.. keh keh




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Friday, March 26

kecewaa


Aku sangat kecewa..! Kesedihan amat sangat menyelebungi diri... Aku seperti tidak percaya.. apa yang telah terjadi kepada diriku semalam during class bel.. seriesly.., jang nara juga sendiri seperti tidak mengenali siapa yang berada di hadapan cls membebel2 seperti orang bodoh... Aku benci diri sendiri.. Kemanakah pergi dan hilangnya semangat aku pada ketika itu?! Aku seperti tidak percaya.. Aku sudah membuat persiapan.. Aku telah hafal teks ucapan itu.. tapi kenapa aku lost pabila sampai di hadapan?

Hanya Tuhan sahaja yang tahu perasaan aku ketika itu... Aku sudah lost apabila lect bel itu menyebut namaku.. Aku seperti tepinga-pinga... aku tidak tahu... apa yang perlu aku cakap di hadapan.. aku main belasah je... sambil berucap.., sambil aku fikir apa ayat seterusnya... aku pandang jang nara.., radzi.., syafiq yang duduk di belakan skali.. dorang seolah-olah memberi semangat yang penuh untuk aku.. sangat teharu aku lihat jang nara bersungguh membantu aku yang terpinga-pinga di hadapan... tapi.., apakan daya ku.. aku tidak mampu ingat!!

At last.., aku pandang si kumbang... dia memberi isyarat meminta aku stop sahaja.. kerna terlalu lama aku diam dihadapan.. aku benci itu! itu bukan ina ellyna!! that really2 not me..!!




Dengan langkah longlai aku melangkah kembali ke tempat asalku... aku duduk bersandar di tepi dingding... radzi menyuruh aku bertenang.. ku cuba tahan... namun.., jatuh juga air mata itu... aku benci keadaan itu... sungguh aku benci!! aku tidak mahu si kumbang datang memujuk ku.. kerana aku takut air mata itu mengalir lebih laju lagi..

kekecewaan bertambah parah pabila jang nara becerita pasal si kumbang yang sungguh mesra ketika dia jumpa his ex gf.. aku tidak pasti kenapa wujud rasa jeles dalam diri... at last.., aku bermasam dengan dia tanda protes!

best semalam cuz sekali lagi aku dan clsmate keluar melalak... best cuz dpt spent time ngan si kumbang.. bez cuz all the clsmate bagi full support kat aku.. tanx classmate..! I LOVE YOU ALL!!




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Wednesday, March 24

class

Fuh...! sudah lepas satu tugasan.. Sedang berusaha dan menantikan tugasan yang seterusnya.. wish me lux.. Sangat tension..! cepat lah masa berlalu plisstt.....

Aku sekarang berada dalam class Research Methodology.. Tutorial class.. apa yang berlaku? Aku sedang bosan dan dengan sambernye aku mengupdate blog sedangkan lecturer kesayangan kami sedang memberi hujah2 di hadapan.. okay.. sudah.. sampai sini sahaja coretan kali ini.. sekian harap maklum..



focus iNa eLLyna!! focuss!!!



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Sunday, March 21

the love....








aku sangat suke Mariah carey.. love her..
suke gile lagu2 die.... besshhh!! layaannnnn




sexy kan?
but.., aku suke die!!




bkn artis barat je aku suke..
erra pn aku suke gakk!
universal beb.. huhu





***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

this is me!!

aku memang gila!



nie chumel.. bajet chumel





***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Saturday, March 20

arrghh!!

aku sangat tension..! aku bajet nak wat bel blk umah nie.. alih2 boley plak aku punye pen drive tetinggall.. seperti tidak boleh ku percaya btoi la.. cam mane aku nak hafal speech outline tue.. semue dalam pendrive kowt.. bengong la ko ina.. berangan je lebih!! taw karok je.. assignment melambak ko ley wat bongok je.. ape nie?! careless sesangat!!

aku harap aku boleh buat.. and harap sangat confident level aku tak tinggi and tak rendah... sentiase ingat kate2 ex aku.. "practice make perfect!!" oweyz rememba dat... aku akan start prepare malam esok.. skali ngan legal lagi.. hadooiiiiiyaiiiii ina ina!!



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

im happy!!!


No matter wat happen.., i will go for it..!! huhuu... im eppy now.. i wish this will be a foreva eppyness in my life.. pray for me gengs.. ;)

Happy cuz PtPtN da masuk weyhhh!!! haha.. pagi tadi around 7 lebih.., aku dapat msj from bank islam... cuz aku ade register for sms banking... senang sket.. at least aku taw ade duit masuk...!! haha.. gila tak sabar nk sopping.. tangan n kaki aku nie da gatai je nie.. nk sopping kasut kat vincci..!! kasut yg jadi 1st ting aku nak beli.. aku kan shoeholic..!

okeh! disebabkan duit da masuk.., rasa cam nk keluar shopping skangg!!!




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Monday, March 15

PD - Personal Development okeh?!

Okeh.. sangat penat kerna aku baru balik dari PD semalam.. Kepenatan still terasa till now.. Aku still headace dri semalam.. Maybe sebab weather kowt.. Kejap panas.. Kejap hujan.. memang tak boleh bla! haiishh!Asalnye nak skip cls Usul Fiqh.., tapi.., aku rasa rajin nk pergi cls.. Kenape ek? Mungkin sebab.... tutt... haha!!

Syukur Alhamdulillah aktiviti community service kami berjalan dengan jayanya.. Mungkin aktiviti ini tidak akan dijalankan beterusan.. Persoalannye.., timbulkah kesedaran pada aku sendiri tentang pentingnye menjaga environment kita nie.. aku tak pasti.. bukan mudah nak melakukan sesuatu perubahan.. Apa yang boleh aku rumuskan.., aktiviti ini sangat best.. En Anuar sangat sporting.. Sangat beruntung kerna dapat lecturer seperti dia.. i luv u en anuar.. eh silap! we all luv u en anuar!! (sje je wat silap..)..

The best part is MAKAN!! dari kiteowg tiba di PD.., sampai la nak pulang.., makan je kje... Satu kerja yang sangat bagus yang telah dilaksanakan leh AJK Makanan.. terbaek la WAK!! keh keh.. pendek kate.., all the AJK tertinggi telah laksanakan tugas dorang dengan baik dan jayanya! salute korang!

Aku sangat terkejut apabila si H dengan slumbernye m'sound si kumbang depan kami2 semua ketika dia sedang memberi speech.. nie mmg tak boleh blah! macam la dia tue penceramah hebat! ilmu pun setaraf je ngan kiteowg.. relax2 sudey.. ko tue bagi speech kat kawan2.. juz sharing info.. yang ko search sendiri kat internet.. ko bukanlah penceramah jemputan khas yang perlu kiteowang respect sangat.. adoooiiiyaaiii... tolonglaa...! sian si kumbang.. (kenapa aku emo semacam nie?! haiishh!!)



owh dsl idaman ku...

okeh! hari nie.., aku.., jang nara.., radzi teman shafiq pergi umah kazen die kat bandar tasik selatan.. untuk amek dsl.. aku sangat teruja jugak tengok.. rase cam nk beli satu! hehe otw balik.., radzi blnje kiteowg paw.. tanx radzi! next time blnje lagi okeh?! haha

then.., kteowg singgah makan kat sek 11.. ape ntah name restoran tue.. aku lupe plak.. haiish! tapi memang klaka gile cuz masing2 tak pndai nk gune chopstick.. bengong! btw.., tanx to shafiq cuz blnje bubur nasi yang sangat boleh laa.. now.., aku tak sabar untuk menanti esok hari untuk tiba.. kerna aku tak sbar ingin posing depan camera dsl itu..!! esok aku pergi suara siswa kat rtm... korang tengok ek.. live at rtm jam 10 pm.. kot2 la ade aku termasuk or teselit kt tibi tue.. rase cam nak pakai baju kale purple esok!




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

aku rindu!!

aku rindu bangat nk sopping kt foreva 21!!

dkny pink blossom.. aku da try test.. mmg best..
i love dkny!! (^__^)
fyi! this suggested by si kumbang.. huhu

aku teringin sangat nk bli laptop vaio nie..
i luv pink so damn much!
(+__+)


last but not least.., da lme jugak aku tak sopping kt MnG nie..





***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Friday, March 12

kehidupan


Dalam mengharungi kehidupan yang penuh onak ranjau ini.., sudah pasti kita tidak akan lari dari segala jenis masalah... Aku sentiasa m'ingatkan diri sendiri agar tidak mudah leka dalam mengharungi kehidupan ini.. Tapi.., lumrah aku sebagai manusia / insan yang lemah ini.. Sentiasa lupa.. Sentiasa alpha.. Mungkin aku tidak sedar akan segala gerak geri aku tidak disenangi oleh orang sekeliling.. Aku cuba menjadi diri aku sebenar.. Cuma kekadang aku sangat sedih apabila orang yang hanya mengenali aku seketika cuma sudah menilai aku terlalu jauh... Aku terima itu sebagai satu peringatan buat diriku... Tidak semua orang sempurna.. Semua orang ada sifat2 tertentu.. Cuma antara jelas dan tidak sifat itu ditonjolkan.. Aku tidak mahu memperkatakan tentang apa-apa yang boleh membuat orang terasa..





Aku cuba lari dari semua orang.. Mungkin hidup tanpa kawan lagi mudah dari hidup berkawan.. and munkin itu jalan yang terbaik bagi aku... Tidak perlu aku menjaga hati semua pihak.. dan tidak perlu juga hati aku dijaga... Aku perlu betulkan kembali motif dan target aku yang kini berada di tempat permulaan pelarian.. Aku akan m'harungi kehidupan sebenar setelah aku melangkah keluar dari sini.. Aku perlu sabar dan tabah mengharungi segala-galanya.. Syukur Alhamdulillah kerana Allah menguji aku.. Aku hanya ada setahun sahaja lagi untuk menamatkan latihan aku di sini.. Selepas ini kehidupan sebenar2 aku bakal bermula.. Aku harap segala urusan ku dipermudahkan oleh Allah.. AMIN..

Blog ini sudah lama diwujudkan.. Aku sentiasa m'post entry2 tentang masalah yang aku hadapi dalam menempuh hidup ini.. Kekadang semua ini buat aku sedar siapa diri aku sebenar.. Terima kasih kerana menilai aku begitu.. I will always think positive... Terpulang pada anda2 untuk judge aku seperti mana.. Kerna aku tidak punya hak untuk m'kritik judgement orang towards me.. Aku pasti akan sentiasa m'ingatkan diri ini supaya aku tidak sebegitu rupa..

Aku sudah mula merapatkan diri dengan semua orang di dalam cls.. mungkin juga kerana sejak dua menjak nie.., aku sentiasa bersama jang nara yang terlalu friendly... tanks to those yang sentiasa sapot ak dari belakang.. i luv all of u...!

p/s: apa yang aku merepek ek kat atas nie??



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Tuesday, March 9

friendship and ???

Actually.., aku memang nk luahkn mende nie dari entry yg before this lagi.. tapi., cam tak sampai hati.. Cause aku sendiri tidak pasti siapa yang akan membaca blog aku ini.. Ianya terlalu open untuk sesiapa sahaja... semua orang boleh membacanya tanpa pengetahuan aku pun.. Aku boleh buatkan ianya menjadi private blog.., but.., aku tidak kedekut untuk share masalah-masalah aku dengan semua orang yang tidak begitu mengenali aku..



**********************************************************



Friendship and ??? Aku punya masalah dalam persahabatan.. Aku malas nak cerita.. Tapi.., bila ku pendam.., bila aku mengambil sikap berdiam diri.., perkara itu tidak pernah berubah.. malah ianya menjadi lebih teruk.. ianya ditambah lagi dengan ketidak puas-an ati ramai pihak.. Aku tidak mahu kerana nila setitik rosak susu sebelanga (takde kaitan langsung pun).. Rupanya bukan aku sahaja yang memendam rasa.... Aku seharusnya bersikap professional dan matang dalam menangani isu-isu sebegini.. Aku juga pernah mengalami pengalaman begini.. Aku tidak mahu dituduh sebagai perosak persahabatan orang.. kerna itu bukan Ina Ellyna yang sebenar..



**********************************************************


 
??? apakah itu? Aku sendiri tidak dapat menjelaskan maksud sebenar disebalik ???.. pada asalnya aku tidak mahu mengambil tahu akan itu.. Asalnya.., aku sudah nekad untuk pergi sejauh-jauh yang mungkin dari si kumbang... Tapi.., di saat aku nekad.., dia datang menceritakan masalah yang menimpa dirinya.. Aku tidak tahu kenapa... tekad itu menjadi lemah dengan begitu sahaja.. Aku sendiri tertanya-tanya kenapa aku bersikap sebegitu... Aku tidak pasti kenapa aku begitu lemah menahan diri dari semua itu... sangat benci dengan diri sendiri yang tidak sekuat dulu lagi... Dimanakah kekuatan Ina Ellyna yang dulu? Kenapakah dia begitu lemah dengan si kumbang itu?



**********************************************************


 
Actually aku tertanya-tanya... apakah dia bekata benar... Aku cuma tidak mahu diserang lagi.. Aku tidak mahu emosi ku diganggu oleh anasir-anasir luar... Bukan niat ku untuk m'ganggu ketenteraman mahupun kebahagiaan orang lain... Aku cuma mahu hidup tenang dan happy dengan kehidupan aku sekarang.. Tolong lah jangan serang aku lagi... Bukan salah aku sekiranya hati ini telah dicuri.. Bukan salahnya juga sekiranya hati dia telah dicuri.... (aku bukan pencuri)

p/s:: tetiba teringat lagu wanita - dato' siti nurhaliza... memang kena kowt...

 




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Monday, March 8

looking for sumone special.... (^__^)

haha!! gila punya entri nie.. okeh.. first of all.., ari nie aku karok ngan jang nara.. teman die pergi celcom centre kat sek 9.. penat gile.. cuz panas kan.. after that.., die teman aku plak pergi pkns cuz aku nak print bank statement.. rupa-rupanya kat situ tak de machine tuk print statement.. ciss.. yg kat UiTM nie.., rosak plak.. sengal.. da la ptptn nk dtg this wednesday.. Now.., tengah pening memikirkan pasal assignment legal... malas la nak fikir.. hoho.. gila punya orang..

After that.., aku ngan jang nara pergi PAS.. Asalnye nk settlekan pasal banner.. but.., tetibe tak jadi cuz venue tak confirm lagi.. katenye nk tuka plan.. plan ape pun aku tidak pasti.. nie la nasib kalau da wat kje last menet.. da alang2 kat pas.., kiteowg pun melalak la kejap.. aku tension gile kowt.. dapat gak la lepas sket.. tapi semput.. haha.. sengal! then.., tunggu wan (our clsmate) dtg.. kiteowg pergi vincci jap.. cuz aku nie shoeholic!! keh keh keh! asalnya nk tengok2 je.. pas tue aku da bekenan kt 1 shoe nie.. gile seemaarttt seyhhh..!! tapi.., telupe nk snap pix.. haiishh!


bukn kasut nie yg aku carik..

then.., aku n jang nara beli big apple.. asalnye nk mkn kt sane.. but wan tak nk bli.. so,..., tapaw je la.... gamba akan diupload kemudian.... okeh.... now.., aku terasa cam nak carik boyfriend.. korang ade calon tak tuk aku? kalau boleh aku nak hensem cam nie ke......:-



smart seyh die nie.. aku admire gile kat die.. hoho!!


kesimpulannye.., korang jangan layan aku.. aku nie gile sket.. so.., ignore je.. aku lebih selese hidup single tanpa sebarang commitment.. cuz.., aku ramai sangat2 kawan rapat lelaki..
kalau ade special boyfriend nanti susah... itu tak boleh.. ini tak boleh.. leceh sket.. nanti nk rindu2 la... pas tue nak kne pikir lagi pasal die.. pikir lagi pasal dating.. arrghh!! malasssss!! aku tak ready lagi.. biarkan masa menjadi penentu segala...

juz follow da flow..

(^__^)


***the end***


Kalau suka boleh LIKE....

Saturday, March 6

YB iNa ellyNa

Holla everyone.. Sangat-sangat tertekan dan penat dengan segala urusan.. Baru lepas test usul fiqh last friday.. and tadi aku ada modul kemahiran insaniah.. dengan ceramah merepek2.. datang untuk tidur je.. bosan gile.. kalau tak kerana attendance.., dalam mimpi pun belum tentu aku datang.. haha!!

Test.., aku rasa excellent.. tapi tak excellent sangat la.. ustazah siap tolong habis2 nie.. aku rasa cam tak berbaloi plak aku stadi bagai nk gila.. ngantuk kowt.. Aku sangat malas nk pikir pasal ptptn nie.. dorang nk datang collect document on wednesday.. dengan salinan-salinan yang aku tak sahkan lagi.. nie la dia.. suka wat kje last minut.. INA MEMANG DEGIL + keras kepala!!

Mlm kamis tue.., si kumbang ajak aku join karok dengan nad dekat piramid on friday.. Asalnya aku mmg malas.. even aku mmg pantang diajak karok2 nie.., tapi.., aku tak taw kenapa aku cam mls gila.. haisshhh..!

Then.., afta cls si kumbang text aku n tnye nk join ke tak.. cuz die carik lagi 2 orang.. ingat nk ajak jang nara but die ada hal plak nk settlekn.. nevamind la.. at last.., aku pun setuju je la nk pergi.. g karok kt sunway.. mmg berbaloi2... next time nk g situ je la.. g ngan rienot plak.. hoho

Otw nk pergi makan.., bley plak ade excident.. aku rasa kiteowg sket pun tak salah lngsg dlm hal nie.. tapi.., kteowg still ade lagi ati budi tuk sent bdak tue ke hospital.. yg sangat2 mengecewakan apabila all famili bdak tue tak reti langsung nk wish tanx..! da la tak senyum lgsg!! mcm la adik dorang tue cedera parah.. sket je kowt.. gedix lebih je aku tengok.. geram jee... mmg sangat kecewa.. tak de budi bahasa lngsg!!

Esok ada lagi modul.. Esok by group.. bosan la ldk2 nie.. Pas tue aku busy dengan assignment legal yg nk kena anta this wednesday.. satu bahan pun blom cari lagi.. terbaik weyh... kuiz arab pun on wednesday jugak..! then.., busy dengan test QMT plak this thursday.. pas tue pasti busy dengan PD!

kiteowg nk pergi Port Dickson on 14/03/2010.. bukan pergi merendek okeh?! aku pergi dengan classmate + major anuar.. kiteowg ade community service di situ.. so.., korang2 jgn hegeh2 pergi PD on 14/03 nti.. cuz semak je! haha!! (pasti aku hitam nanti.. no no.. kne carik sunblock cm nie!!) then.., kne join seminar dkt RTM on 16/03 cuz major da bgi name kteowg satu cls.. but aku suka cuz nanti dpt jumpe FARAH AF!! and maybe aku ade presentation usul fiqh on 22/03 nanti.. dap dip dup.. haiish! da lame kowt tak present2 nie.. nerbes gegile plak.. hoho

Sori again.. tak de pic.. cuz aku malas nk upload kt blog nie.. haha.. now.., nk turun gie jumpa abah tersayang.. yeahhh!! (^__^)

p/s: word si kumbang terpaksa dikecilkan atas sebab2 yang tidak dapat dijelaskn di sini..




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Tuesday, March 2

Good Lux


Juz wanna wish all the besh to all my dearest friend.. Especially to all ISBA .. This month kiteorang sangat2 busy dengan test.. kuiz.. and off coz assignment.. Semua kena submit 1 week before revision... Aku sedikit tertekan.., tapi aku cuba untuk menjadi setenang yang mungking.. Jangan gelabah INA..! 'Okey..'

i juz wanna show to all of u..., my pic yg kteorang amek sekitar uitm.. enjoy!



mcm orang nk carik gadoh je!



tiru mcm saya...


kami yg gile bergamba..



us again..



..jang nara..



aku pun ada kereta jugak!!



kiteowg lgi...



sile jgn gelak!
sudikah dikau menjadi teman hidupku...?

cumelnye.. ;)


Aku berharap satu hari nanti.., aku akan bertutup litup sesempurna yang mungkin.. gamba ini diambil ketika aku baru abes cls usul fiqh.. Aku punya niat.. cuma belum sepenuhnya.. Doakan aku ye kawan-kawan agar satu hari nanti aku akan bertudung seperti muslimah yang lain.. AMIN...



***the end***


Kalau suka boleh LIKE....