Followers

Monday, March 8

looking for sumone special.... (^__^)

haha!! gila punya entri nie.. okeh.. first of all.., ari nie aku karok ngan jang nara.. teman die pergi celcom centre kat sek 9.. penat gile.. cuz panas kan.. after that.., die teman aku plak pergi pkns cuz aku nak print bank statement.. rupa-rupanya kat situ tak de machine tuk print statement.. ciss.. yg kat UiTM nie.., rosak plak.. sengal.. da la ptptn nk dtg this wednesday.. Now.., tengah pening memikirkan pasal assignment legal... malas la nak fikir.. hoho.. gila punya orang..

After that.., aku ngan jang nara pergi PAS.. Asalnye nk settlekan pasal banner.. but.., tetibe tak jadi cuz venue tak confirm lagi.. katenye nk tuka plan.. plan ape pun aku tidak pasti.. nie la nasib kalau da wat kje last menet.. da alang2 kat pas.., kiteowg pun melalak la kejap.. aku tension gile kowt.. dapat gak la lepas sket.. tapi semput.. haha.. sengal! then.., tunggu wan (our clsmate) dtg.. kiteowg pergi vincci jap.. cuz aku nie shoeholic!! keh keh keh! asalnya nk tengok2 je.. pas tue aku da bekenan kt 1 shoe nie.. gile seemaarttt seyhhh..!! tapi.., telupe nk snap pix.. haiishh!


bukn kasut nie yg aku carik..

then.., aku n jang nara beli big apple.. asalnye nk mkn kt sane.. but wan tak nk bli.. so,..., tapaw je la.... gamba akan diupload kemudian.... okeh.... now.., aku terasa cam nak carik boyfriend.. korang ade calon tak tuk aku? kalau boleh aku nak hensem cam nie ke......:-



smart seyh die nie.. aku admire gile kat die.. hoho!!


kesimpulannye.., korang jangan layan aku.. aku nie gile sket.. so.., ignore je.. aku lebih selese hidup single tanpa sebarang commitment.. cuz.., aku ramai sangat2 kawan rapat lelaki..
kalau ade special boyfriend nanti susah... itu tak boleh.. ini tak boleh.. leceh sket.. nanti nk rindu2 la... pas tue nak kne pikir lagi pasal die.. pikir lagi pasal dating.. arrghh!! malasssss!! aku tak ready lagi.. biarkan masa menjadi penentu segala...

juz follow da flow..

(^__^)


***the end***


Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko bukan giler sket la...
hehehehe...
ko giler byk...
hehehehe...