Followers

Saturday, March 6

YB iNa ellyNa

Holla everyone.. Sangat-sangat tertekan dan penat dengan segala urusan.. Baru lepas test usul fiqh last friday.. and tadi aku ada modul kemahiran insaniah.. dengan ceramah merepek2.. datang untuk tidur je.. bosan gile.. kalau tak kerana attendance.., dalam mimpi pun belum tentu aku datang.. haha!!

Test.., aku rasa excellent.. tapi tak excellent sangat la.. ustazah siap tolong habis2 nie.. aku rasa cam tak berbaloi plak aku stadi bagai nk gila.. ngantuk kowt.. Aku sangat malas nk pikir pasal ptptn nie.. dorang nk datang collect document on wednesday.. dengan salinan-salinan yang aku tak sahkan lagi.. nie la dia.. suka wat kje last minut.. INA MEMANG DEGIL + keras kepala!!

Mlm kamis tue.., si kumbang ajak aku join karok dengan nad dekat piramid on friday.. Asalnya aku mmg malas.. even aku mmg pantang diajak karok2 nie.., tapi.., aku tak taw kenapa aku cam mls gila.. haisshhh..!

Then.., afta cls si kumbang text aku n tnye nk join ke tak.. cuz die carik lagi 2 orang.. ingat nk ajak jang nara but die ada hal plak nk settlekn.. nevamind la.. at last.., aku pun setuju je la nk pergi.. g karok kt sunway.. mmg berbaloi2... next time nk g situ je la.. g ngan rienot plak.. hoho

Otw nk pergi makan.., bley plak ade excident.. aku rasa kiteowg sket pun tak salah lngsg dlm hal nie.. tapi.., kteowg still ade lagi ati budi tuk sent bdak tue ke hospital.. yg sangat2 mengecewakan apabila all famili bdak tue tak reti langsung nk wish tanx..! da la tak senyum lgsg!! mcm la adik dorang tue cedera parah.. sket je kowt.. gedix lebih je aku tengok.. geram jee... mmg sangat kecewa.. tak de budi bahasa lngsg!!

Esok ada lagi modul.. Esok by group.. bosan la ldk2 nie.. Pas tue aku busy dengan assignment legal yg nk kena anta this wednesday.. satu bahan pun blom cari lagi.. terbaik weyh... kuiz arab pun on wednesday jugak..! then.., busy dengan test QMT plak this thursday.. pas tue pasti busy dengan PD!

kiteowg nk pergi Port Dickson on 14/03/2010.. bukan pergi merendek okeh?! aku pergi dengan classmate + major anuar.. kiteowg ade community service di situ.. so.., korang2 jgn hegeh2 pergi PD on 14/03 nti.. cuz semak je! haha!! (pasti aku hitam nanti.. no no.. kne carik sunblock cm nie!!) then.., kne join seminar dkt RTM on 16/03 cuz major da bgi name kteowg satu cls.. but aku suka cuz nanti dpt jumpe FARAH AF!! and maybe aku ade presentation usul fiqh on 22/03 nanti.. dap dip dup.. haiish! da lame kowt tak present2 nie.. nerbes gegile plak.. hoho

Sori again.. tak de pic.. cuz aku malas nk upload kt blog nie.. haha.. now.., nk turun gie jumpa abah tersayang.. yeahhh!! (^__^)

p/s: word si kumbang terpaksa dikecilkan atas sebab2 yang tidak dapat dijelaskn di sini..




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ape kate ko cedera kan family dak yg tak reti budi bahasa tue lak???
hehehehe...