Followers

Friday, April 30

Syukur Alhamdulillah

Aku berasa sangat bersyukur.. Kerna dia tidak mungkin lagi sakiti hati aku selepas ini.. Aku rasa sangat2 bersyukur kerna akhirnya aku tahu kebenaran sebenar.. Aku tidak suka pabila orang hanya sekadar ingin mempermainkan hati dan perasaan aku... kalau tak suke cakap je.. tak perlu berpura-pura bermain kata-kata.... Selepas ini tiada lagi cerita pasal si kumbang.. kerna dia bukan si kumbang yang diciptakan untuk si bunga.... Cukup setakat ini sahaja hati bunga disakiti... Kini.., bunga hanya perlu menjaga hatinya sendiri dan cuba untuk lari dari segala jenis cinta yang hanya menyakitkan.... Terima Kasih Si kumbang atas segalanya......

Okey..! last weds.., aku tak dpt jawab soklan QMT.. gila senang sangat.. sampai tetdo2 aku jawab paper tue... 1st time paper calculations aku rase aku tak boley buat.. gile sengal.. Aku rasa mcm nak tukar kampus laa.. Shah Alam cam seksa je... Agak-agak dapat tak?? Mesti leh dpt kan.. tpi nk bagi reason ape ek?? hohooo..... Mari fikir2kan bersama-sama.....




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Saturday, April 24

Trustworthy



hurmm.... kurang pasti kenapa aku sangat sukar untuk m'percayai kata-kata seorang lelaki.. Mungkin pengalaman lepas banyak mengajar aku untuk lebih berhati-hati?? mungkin.. mungkin... tapi.., tak semue orang sama.. rambut same hitam.., hati lain-lain.. jangan kerana nila setitik rosak susu sebelange... okeh!

"PROMISE ARE MADE TO KEEP...."



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Sunday, April 18

unbelievable

..16 / April / 2010..

..Will Always Be Remind..



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Wednesday, April 14

Mr. M and Mr. B....

Mr. M.., bagi sesiapa yang always follow blog aku.., pasti tahu apa itu Mr. M.. ianya tetap sama dari dulu.. and Mr. B pulak nama baru bagi YB... al-maklumlah exam nak dekat.. aku tak de masa nak ngadap mende nie.. tapi ngadap fb aku ade mase plak!! haha okies guys.. c all of you in another version of Live To Have Fun.... papaiii... maw berehatt.. penatttt wat assignment.....~



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

Thursday, April 1

Final Exam Timetables

April 21, 2010 (Wednesday) 9 am - 12 pm --> Islamic Legal Framework.. (law tue...)

April 25, 2010 (Sunday) 2.15 pm - 5.15 pm --> Research Methodology

April 28, 2010 (Wednesday) 2.15 pm - 5.15 pm --> Quantitative Buss Analysis @ QMT

May 03, 2010 (Monday) 2.15 pm - 5.15 pm --> Personal Development

May 07, 2010 (Friday) 2.45 pm - 5.45 pm --> Islamic Jurisprudence @ Usul Fiqh




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....