Followers

Monday, May 24

In a Relationship With Danny Danial

Danny Danial..... Da macam name artis bukan?? Hohooho.. Okeh..! Ini kisah sebenar di sebalik in r/ship dengan mamat yang perasan howt nie... Memang sudah saye jangkakan... Ramai tidak mempercayai langsung akan status baru ini.. Hanye orang2 yang tidak mengenali saye secara rapat sahaja akan percaye tentang status baru ini... Semua begitu mudah kate... "ina.., ko sengal kan??" Hahahaa.. Saye cuba untuk buat mereka percaya tentang itu.. tapi mereka kate "aku tidak akan percaya propa2 korang bedua.." Saye hanye mampu gelak dan terus gelak... hahahah

Yang tidak boleh blah bila ade orang mengatakan... "alaa.. baru2 nak kenal2 ngan ina.. da kapel.. melepas...!" Lalu.., saye hanye mampu gelak dan terus gelak.... Ada juga yang wish congrats.. Saye juga hanya mampu gelak dan terus gelak lagi... Saye sudah gila agaknye......

Gf saye kata.. "ina.., ko jangan sebab desperate ko wat semue nie...." sungguh pedas tuduhan itu wahai gf kesayangan ku.... Lalu saye beterus terang sahaja pada dia... Saye hanye saja suka suki buat status tue... Cus.., sejak saye single nie.., ramai yang cube m'ayat saye.. Sampai saye jadi rimas...!! Yang tidak pernah panggil saye sayang.., tetibe bersayang2.. Ade yang tibe2 jiwang2 dengan saye.. Ade juge yang tibe2 cakap soal kawen dengan saye.. Owh tidakkk!! Saye hanye frust.. tapi..., saye belum tahap desperate utk dapatkan pengganti... Saye hanye ingin nikmati kehidupan saye sebagai seorang pelajar.. Sudah lame saye tinggalknnye.. Saye harus isi kehidupan saye dengan penuh kegembiraan.... Kerna ianya hanye sekali.. Tiada lagi selepas ini.. Apa yang berlaku sepanjang saye belajar.., saye akan sentiase jadikan ianya sebagai pengalaman yang tidak mungkin dapat saye lupekan.......

Sekarang.., saye sedang belajar untuk tidak cerita masalah saye dengan semua orang.. kerna.., sekiranya saye buka mulut..., pasti saye akan m'buatkan orang lain terluka... Tidak mengapa sekiranya hanye saye yang rase... Cukup... Cukup.... Saye tidak mungkin lagi jadi p'cerita terhebat...... Penat.. Penat.... Saye harus jage hati setiap insan supaya hati saye sentiase tenang...

Ketenangan yang abadi amat2 saye impikan sekarang~~




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: