Followers

Monday, May 17

Life must goes on

Kini.., ku menghitung hari.., minggu.., jam..., saat..., tahun..., semua laa yang boleh dihitung.. haha Aku sudah bosan duduk di rumah.. Belajar pun bosan... Duk umah lagi la bosan.. Apa yang aku kejarkan sebenarnye aku sendiri tidak pasti... Seperti sudah bosan hidup.. Aku sendiri tidak pasti kenapa aku begitu lemah untuk hadapi segala dugaan yang ade sekarang.. Masalah datang bertubi-tubi... Aku tahu tiada siapa yang dapat bantu... Kekadang aku rasa lebih baik aku tak de... Masalah itu pasti hilang dan terpadam begitu saja... Lately nie asek sakit kepale... Migrain aku nie datang tak tentu mase... Time masalah melambak2 nie la die nak serabutkan kepala aku lagi... Mama sentiase memberi dorongan yang penuh... Mama sentiase kate jangan mudah percaya kat orang.. Aku sentiase ingat tapi aku jarang untuk praktikkan dalam kehidupan aku...

Aku sudah penat nak membebel kat sinie... Aku malas nak fikir masalah-masalah yang ada.. Bukan aku tidak mahu kongsi.. Cuma aku sendiri tidak tahu mahu cerita macam mane... I'm good in keeping secret... and aku juga baik dalam mencungkil rasia orang.. keh keh keh....

Jap jap... apelah saye membebel kat atas nie... FYI!! Si bunga telah kembali ke pangkuaan ina.... Saye sangat la bersyukur.... Kini.., Si bunga menjadi seorang yang sangat tabah dalam hadapi hidup dia.. Dia kate die nak focus study.. Dia juga kate nak tutup pintu hati dia untuk sepanjang tempoh degree die... Dia kate lagi..., kumbang bukan seekor... Dia tetap akan sentiase menanti mane-mane kumbang datang.. kerna cinta itu bukan satu paksaan.... Cuma dia tetap tak kan terima mane-mane kumbang dalam tempoh degree dia... Ina akan bantu dia pertahankan prinsip dia.....




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

2 orang nak bebel jugak:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

leh tahan ke prinsip tue???
=.=

ina said...

bgi a semangat sket... ko nie.. ape la... chaiyok2!!