Followers

Tuesday, May 25

Perrghh!! Saye Bengang Tahu??!!!


Okeh! Sila ambil tahu yang saye tengah panas sekarang!! Owh tidakk...!! Shrek Forever After telah hangat + rancak di pawagam sekarang!! Macam mana saye nak pergi tengok nie?? Owhh.. Sila la ambil tahu yang saye sedang bengang + panas + tak puas hati....!! Waaaa!! Sangat tertekan sekarang tahu??!!

Coming soon punye movie is Lagenda Budak Setan.... Akan panas di pawagam sekitar awal bulan 6... Lagi 1 movie yang akan saye terlepas.. Sangat kecewa la macam ini! 1 June 2010.., akan bermula lah kerjaya part time saye... Dan dijangke berakhir pada 1 July 2010.. Dijangka juga result bakal membakar hati saya pada 10 June 2010... Sungguh awal tahu??!! Owh saye seperti dapat rasakan tekanannye sekarang....!! Saye sangat pening kenapa seawal itu result keluar... Sungguh tidak tenang la nanti saye bekerja part time....

Hari esok.., rakan-rakan saye BM229 akan convo...! Ada di antara mereka m'jemput saye dengan ugutan suruh saye membawa bunga mahupun coklat.. Owh tidak la mungkin saye akan datang ke convo anda2 sekalian dengan hadiah2 yang anda2 impikan... Mereka ini sengaja ingin m'jeleskan saye tahu! Hahaahaa.. Actually.., saye tumpang happy dengan kejayaan mereka2 itu.. Mereka2 sudah pun mendapat kerja dan berjaya m'gradkan diri on time..! Salute to apong + apai + malis + kak lina + all the Kptm bangi achiever's yang taking BM229...!

Saye akan join convo pada hari khamis.. Ingin memberi semangat kepada hsemate2 saye... Convo tanpa kehadiran parents pasti sangat sedih bukan?? Owhh.. Saye harus ada bersama-sama mereka sebagai tanda kasih dan sayang saye pada mereka....! Dan hari jumaat pula saya akan m'gerakkan diri ke seremban untuk m'hadiri majlis p'nikahan rakan diploma saye dulu.. Stay di sane sampai hari Sabtu di hotel yang disponsor penuh oleh pengantin... Bukan senang dapat tidur hotel free.. hehe Okeh.. Sudah sudah... PaPaiiii .......~~




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: