Followers

Wednesday, May 12

tidak mengerti

Saye merasakan kemengantukan yang teramat sangat... Saye tido malam tadi almost 4 am.. Saye tidak pasti atas sebab ape saye tidak dapat melelapkan mate.... Saye menerima call dari kawan saye.. Die nanges2... Saye tekejut mendengarkan itu... Bagai dalam mimpi... Saye cuba menjadi gud adviser untuk dia... Saye tidak suke kawan-kawan saye nanges.... Saye sudah pasti dan yakin skali ini mesti pasal cinta! Saye juge baru teluka.. tapi.., saye tidak mahu memikirkannya lagi... saye harus sabar dan harus sedar.... Jangan mudah percaye pada lelaki..... Bukan semue orang betul2 ikhlas nak kan kite....

Saye tidak pasti dari mane datangnye kekuatan saye ini... Saye rase mcm tak percaye saye sebaik ini... Saye sangat2 kenal dgn diri ini... Seorang yang egois + degil + sensitif + pendendam.. Kini.., saye bukan begitu lagi.. Saye lebih +ve thinking + degil tetap ade + sye bukan egois.. tapi sye pertahankan prinsip saye + sye bukan lagi seorang pendendam...... Alhamdulillah.....

Kembali semula pada cerita rakan saye... Saye sangat sedih dan bersimpati mendengarkan kisah die.. tapi.., saye rase mungkin itu balasan yang die harus dapat setelah ape yg die pernah buat pada partner die... Saye tidak mampu berkata apa2.. Saye cume membantu dengan menjadi pendengar setia.. Saye tidak reti nak cakap ape lagi... Die seolah2 ingin menjadi selfish.... Saye sudah malas nak nasihat.. Sebab saye rase kalau sye nasihat sekalipun..., masuk telinga kanan dan akan keluar ke telinge kiri... So.., baik lah saye dengar saje...

Kadang2 saye tefikir utk tidak layan dia langsung.. Sebab mase susah2 cam nie.., baru die carik saye......

saye sudah penat membebel.. ingin menyambung tidur kembali.. selamat malam semua...




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: