Followers

Saturday, June 12

F.E.V.E.R

Sudah lame tidak ku update blog kesyangan ku ini... Keadaan yg tidak m'izinkan saye utk menjengah blog ini.. Tahap kemalasan yg tinggi juga salah satu faktor kesakitan yg ku rasa kini.. Saye baru sahaje baik dari demam.. Demam tekejut? Demam rindu? Demam bola? Demam result? hahahaa.. maybe both!

Saye baru sahaja baik demam.. Flu masih tidak kurang.. Sore throat? Tk perlu cerita.. Derita ku rasa... Walaupun begitu.., ice cream tetap menjadi pilihan sebagai ubat.. Tiada istilah ubat bagi demam saye ini.. Saye mmg tidak suke mkn ubat yg sangat manis itu... Maybe ianye getting worse bcuz of result saye.. Owh tidak mahu saye ceritakan.. Alhamdulillah saye clear paper.. tapi.., saye tidak berapa puas ati.. Oleh itu saye harus berusaha lebih gigih dengan m'curi ilmu dan tips2 cuba jaya dari rakan kesayangan sye.. Jeles sbb dia dpt DL! Owh maybe saye rase tidak berguna sedikit... Kenapa dia boleh dpt DL?! tapi tidak saye? Nmpk sgt saye bnyk main! Oleh itu.., saye sudah setkan target baru utk DL jugak next sem! HARUS! eyh tidak! WAJIB!

Aktiviti enjoy2 harus dikurangkan.. Segala assignment dan presentation harus diutamakan.. Tiada lagi istilah tangguh2... Saye harap saye dapat kuatkan semangat.. Jangan hanye sekadar hangat2 tahi ayam..

Saye masih frust dgn result saye...!! Nk cite psl football fever pun tak de mood... :(((((((
***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak: