Followers

Thursday, June 3

Jiwa Kacau



**rindukan saat2 ini**
**no comment**




..cm poyo je..

Okeh.. Bosan.. Now.., tiba masanye utk saye update blog... Bnyk story nk share.. tapi..., tgh pikir ayat nak tuleh.. haiishh!

27 May 2010 - Saye pergi UiTM dengan tujuan untuk menemani rakan2 sabah saye convo.. time saye tgu bus nak ke uitm.., ade polis asked for my IC.. saye sangat pelik.. seriesly.. ape yg saye perasan.., mmg polis nie saje nk m'gatal... for sure la sye perasan kan.. sbb sye taw lelaki mcm mane klau nk tacle gal... sye bukan bodoh la wahai en polis yg bangang! Smpai kat DSB., terus jumpe bdak2 sabah itu... saye jadi camerawoman tuk dorg dan juge memenuhkan ruang2 sebagai saudara / rakan taulan mereka utk pic studio mereka....

28 May 2010 - Saye dan gf sye.., pergi ke seremban sempena menghadiri upacara akad nikah kawan seangkatan kami ketika diploma dulu.... Otw from pee jay kul 4.. sory again my lovely gf,, cuz sye sekali lagi lmbt... kalau dengan gf sye yg sorg nie.., sye suke dtg lmbt2.... haha.. jaat kan sye?? bru nak mulakan pejalanan kami ke seremban.., hujan turun dgn selebat2nye... saye dilantik sebgai co-pilot tak bertauliah... alhamdulillah.., kami selamat sampai ke seremban before jam 6 dengan bantuan co-pilot yg tak bertauliah ini... seperti dalam mimpi sye jadi co-pilot dan kami tiba dengan jayanye ke seremban... n just sesat time carik hotel free tmpt kami tinggal... keh keh keh... malamnye kami begerak menuju ke pengantin.. alhamdulillah dengan 3 kali lafaz.., rakan kami selamat diijab kabulkan... Seperti dalam mimpi juga kawan kami telh berkawin.. btw.., so happy for her... ;)

29 may 2010 - kami begerak dari hotel ke majlis pasangan pengantin... kami berjumpa dengan beberapa orang teman sekuliah dulu... mmg tidak ramai yg hadir.. kami tidak berapa pasti kenapa.. sye tidak mahu m'aibkan sesiape di sini... alhamdulillah kami bjumpe dengan lecturer kesyangan.. en alam.. sudah kurus dia.... sakit barangkali..

1st june - hari yang di nantikan.. bermula lah journey to the west saye... sangat penat dan m'gilakan.... itu saje utk hari ini..

Lately nie.., saye asek t'dgr lagu sedih2 je... Tolong jangn buat sye teringat2 kat dia... Tolong... Cinta dan sayang saye pade dia telah saye buang jauh2... Saye tahu dia tidak akan pernah mungkin jadi milik saye.......

*walau ape pun terjadi.., saye tetap sayang awak sampai bila2...*

saye sangat gila layan formspring skang.... tolong la tnye bnyk2 soalan kt sye... haha ;)





***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak: