Followers

Saturday, August 21

you will never know when the love comes


..dlm cls takaful..

Okeh.., lately nie busy sesangat dengan assignments... presentation and test.. ade test yang sangat susah and ade jugak yang boleh dijawab...

Next week.., ade 1 test and 1 presentation.. Before raya nie.., lots of work to settle.. Need to learn SPSS yang sangat complicated... Owh stress! I have no mood to shopping for raya... Maybe da tak kije... duit tak bnyk cm dulu.. waaa! 1st time raye tak de mood nk shopping taw..! grrrrrr!

In a months of ramadhan.., lots of invitation for break fast ak dapat.. tapi.., semuanye tak mengundang mood ak nak join.. malas series! Alhamdulillah... Puasa aku masih lagi penuh setakat ini.... Menghitung hari je nie nak cuti.. hik3

This week ak tak balik Sungai Buloh... Tepakse lupekan hasrat ingin menikmati masakan mama tercinta... Tapi takpe.. next week ak balik hari kames.. stay at home till sunday.. pergghhh! terbaek wookk! Haaa! Last week ak balik.., then mama kate adik aku yang berusia 14 tahun sudah pandai masak! OWH NOOOO! Aku yang sweet 7 teen nie tak pndai2 lagi nak masak.. Gerammmm Grrrrrrrr!!!!

Last few weeks.., housemates aku masing2 ade masalah dengan bf.... Tu la korang.. Len kali jdi cam aku... Single.. tak nyah pening2 nk pikir pasal bf2... hik3 semoga korang berbahagia la dengan insan2 tercinta... i will always pray for all of you...

Last but not least..., ampun maaf dipinta di atas ketelanjuran kata....

"You will never know when the love comes....."

tak de kne mengene kan??



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: