Followers

Tuesday, September 7

aku pening!

Okeh! Series aku pening.. Tengah sedap2 duk blogwalking...., mood tengah mari nak bace entry2 blogger nie... (entry menarik) tapi.., telalu panjang.. and takde paragraph.. Series pening dan buatkan mood aku nak blogwalking terbantut dek kerana sesetengah entry yang cam tue...

Satu lagi... telalu banyak warna bila menaip entry... Tak perlu lah nak colourful sangat.. just stick dengan satu colour and highlite je mane yg korg rasa point tue penting je.. Highlite je dengan satu kale.... Ini bila da telalu colourful sangat wat aku jadi blur... and trus aku tak hadap da blog korang tue.. bukan setakat blog korg je.., blog2 lain pn aku da malas.. Sekian.. Potong betoi laa! gggrrr!

p/s: keselesaan readers tuk membaca adalah penting... kalau korang rase blog aku nie serabut.., sila2lah leave kt chat box or leave comment here.... makaseh kawan.. xoxo


***the end***



Kalau suka boleh LIKE....

2 orang nak bebel jugak:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

maaf kalau entri aku wat ko pening...
:)

ina said...

entry ko short and simple.. so.., ak tak rase pening tuk bace.... ;)