Followers

Friday, September 24

membebel plak

Sedang leka menikmati lunch selepas kelas.., tetibe aku ternampak seekor ratatouille sedang belari2 anak di kawasan dapur di restaurant yang aku makan... Cisss! Haruslah terencat kan nak teruskan suapan yang berikutnya.... So.., kedai itu terpaksa la aku pangkah and kasi pecah! (cite lebih!)



Okeh! korang dapat bayangkan kalau korang tengah kebulur nak makan..., lauk da baik punye pilih.. pembuka selera... aleh2.., nampak plak si cik T nie lalu.... Memang lah potong stim...

Semalam keluar tengok movie.. Serius trailer memang best and excited nak tengok.. Aleh2.. takboleh blah.. Memang lah rugi gilaaa! *sile anggap aku yang belanja orang tengok movie* hak3

Okeh! aku malas nak rotate.. sile pusingkan PC or lappy anda yerr.. kah3

Hope magica tak lah seboring cite nie.... Tak sabar nak tengok somi aku mawi belakon.... Mesti comelll... euuwwww.... Esok malam okeh!





***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

2 orang nak bebel jugak: