Followers

Sunday, September 5

Merepek


I hate this feeling..! tolong pergi jauh2 bole tak?? ggggrrrrrr! bikin bacat btoi... suke datang time aku tengah lemah and tak larat nie... Fluu... pergi jauh2 bole?? Lots of thing i need to buy.. I need to replace.. Semue nie nak abes and pokaikan aku time2 raye cam nie.. waaaa! cam mane nk sopping for raye...

Now.., i'm thinking.... moisturizer, foundation, compact powder, colgate, sewa rumah, duit api. duit air, belanja lagi, baju raye... benci semue! Rase nak keje! nak duittt!! aisehhhh.. tensen btoi..

Last 2 weeks we all pergi break fasting kat intek sek 17.. Program tue di organize by junior sem 3... Disebabkan dapat bebuka free.., so we all decide nak join... after cls kul 6, trus gerak pergi sane.. memang sesat plak cuz tak penah pun taw kat mane dewan besar intek tue... macam jakun2 pn ade gak... hak3... Makanan nasi tomato, roti jala, kuih muih, sirap.... not bad la.. roti jala paling sedap sekaliii...

Pics aku yg gedik kat ats nie bkn pic pegi break fasting nie.. gila la kalau aku pakai cm tue.. sure2 aku kena halau.. hahaha... Gamba tue diambil ketika kami sopping kat PKNS Shah, Alam... Pergi KL, telupe nak amek pic cuz sebuk sangat shoppingnye.. ahaha After balik shopping leh plak join membe pergi melalak... ape nak jadi la aku nie.. Bulan2 pose pergi melalak... Kalau mama taw.., mati aku kene dengar syarahan free.. huk3....

Okla.. malas nak membebel lgi.. nak tgk optimus prime... :)



***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: