Followers

Tuesday, September 28

My goals

Hanya tinggal beberapa minggu lagi bagi kami menempuh minggu2 terakhir semester kali ini... Secara kesimpulannya.., aku dapat rasakan yang aku akan berdepan dengan tekanan yang sangat kuat dalam minggu depan... Ini adalah kerana aku terpaksa berdepan denga 4 test dan 1 or 2 presentations... Kalau aku punya pilihan di antara presentation and test.., aku lebih suka untuk memilih presentation as a final decision... kui3

My current goals is "nak anta lappy balik Sungai Buloh..." Pas tue nak kuatkan diri untuk hadap semua buku buku yang ada... So.., this week memang kena balik kalau boleh la... Study week plak.., seriusly memang tak nak online kalau boleh... So.., kalau anta lappy okeh la kan?? TAPI.., next week ade 1 lagi presentation... Cam manee?? Tapi.., test lagi banyakkk... Okeh! Try siapkan report presentation tue weekend nie.. kat umah! *Done! final decision* 

Okeh! aku da malas nak membebel lagi.. tata

Post kali nie malas nk letak gamba2.. rase semak plak.. haha

Love is to share and ask for nothing in return......





***the end*** 

Kalau suka boleh LIKE....

2 orang nak bebel jugak:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpe2..
membebel lepas rase terpendam..
:)

H.A.N.I.S said...

lme x komen kt blog akak..

gud luck final k...

just nk ckp... RM ssh gler~~~~

aaaaaa~~~

:(