Followers

Friday, November 19

Happy bufday NOVEMBER!!

..November Girls..

12 November.., birthday roomate aku... Diikuti oleh aku sendiri 13 November... 16 November.., birthday housemate aku.. Tak pernah jangka bahawa birthday kami dekat-dekat... What a coincidence!! Kami bertiga.., adalah housemates and classmates! We are part of the DELIMA.... 


Kiteorang mungkin la satu kepala... Aku sebagai yang lebih MUDA berusia dari mereka berdua mungkin nampak lebih diam berbanding mereka berdua... *gile tipu* Persamaan yang ketara antara kami mungkin kami2 senang menitiskan air mata bila berdepan dengan sebarang masalah... Aku paling jarang nak tunjuk tangisan aku depan kawan2.. Sebab? Tangisan itu adalah satu KELEMAHAN yang tak sepatutnya aku tunjuk! Ianya cuma sebagai senjata bagi kaum wanita untuk mencairkan hati lelaki... *sila lah cakap aku jaat* haha


Yat.., aku memang lah sangat jeles dengan dia.. Sebab dia sangat rajin dan sangat focus dalam cls.. Kadang2 focus lari jugak sebab kiteowang nie.. kih3 Dia tak pernah miss dapat DL since diploma lagi.. So.., sila la jeles weyhh...!! Kekuatan dia memang la dia rajin antara kami satu rumah.. Kelemahan? Mungkin dia jarang memasak antara kami.. Termasuklah aku sekali! haha Banyak benda yang buat aku jeles dengan yat.. Tapi.., aku tak pernah rasa nak lawan dia.. sebab aku rasa kekuatan aku tak setanding dia.. cepat sangat putus asa!


Eshie.., dia lah penyeri diantara kami serumah... Mengenali insan bernama eshie memang lah sangat bertuah bagi aku... First time ak dengar name dia.., ak tertanye2.. Ape kepelik benor name die nie.. Orang mane nie... hik3.. Seorang yang happening berabes.. Menjadi ikut ikutan bagi aku... Every single words dari dia., yang aku rasa boleh aku ikut.., aku jadikan sebagai habit untuk aku plak.. kih3 Kelemahan dia.., dia cepat sangat melatah..! Which means.., kalau ada masalah sket.., die senang marah.. but.., die seorang yang sangat lembut hatinye.. Memang tak rugi lah kenal dia...


asek SR je.. kali nie BR plak boleh tak??


To both of you.., i wish happy NOVEMBER birthday! Keep our friendship till the end of last breath! Love you!! Sayang korang banyak2!!

Nanti kite celeb sesame yerr..... muahxxx.. xoxo




 ***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

5 orang nak bebel jugak:

Spark M said...

Hepy Belated Bezday..n hv a success in ur future.. :-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kekalkan la hubungan yg baek itu....
hepi bestday gak...

Aanis Kamaruzaman said...

wow! kalo begitu, boley x sy nk berkenalan dgn eshie lebey mendalam? ahaks!

ina said...

Spark M: tenkiu... ;)

ceroi: tenkiu.. friendship neva ends rite?

aanis: haha.. bole2.. sgt2 tak rugi knai eshie! ;)

NURAJIB said...

xbaik jelous kt org ye hehehe...