Followers

Sunday, November 7

It's HOLIDAY!!!

Aloha bloggers and readers.. Gila lama aku tak update blog! Seriusly tak de mood dan teramat lah malas okeh! Korang kene tahu yang aku sekarang sedang sebuk bercuti di rumah.. Rase heaven gile duk umah! Tak payah nak pikir pasal buku.. Duk ngangkang je kt umah.. Hahaha!! Tapi.., ade orang kate inilah masa untuk aku belajar ekonomi rumah tangga... Owh tidak..! Aku paling tak suka ERT! kih3... Sila amek taw! Time skool dulu aku amek Sains Pertanian.. Bkn ERT!


aku dapat free voucher!
*sile la jeles okeh!*

I need to redeem a voucher worth to RM300! Its a RED BOX voucher okeh! Kepada sesiapa yang gila karok tue.., meh ikot aku meh... kah3 Tapi.., dengan syarat laa.. Mane bole suke suki je nk follow dengan tangan kosong kan... Syaratnyee..., kene sponsor CAKES! Tak nak cake biase2 punye.. Aku nak SECRET RECIPE mariiii! *gile demand okeh!*



klau nk join.., sile sponsor kek..
*klau semua join., semue kne sponsor kek jugak!*

Lots of things happen lately.. I know that i must be strong to faced it! Okeh! Now tension nak choose tempat praktikal... Member aku kate.., better pilih Bank Rakyat.. Tapi..., tengok la dulu cam mane.. hik3.. Hmm.. Dah tak taw nk merepek ape lagi...

Last but not least.., HAPPY HOLIDAY GENGS! To those yang belum abes exam lagi.., gud luck weyh! Ape lagii...! Pegi stadi laa..! Online2 kenapa??? Da excellent sangat ke?? kah3






***the end***

Kalau suka boleh LIKE....