Followers

Friday, November 26

STALKER! Tahniah! Anda memang hebat!



First of all.., i wanna describe about the meaning of Stalker... Definition on the web.., stallker is define as someone who walks with long stiff strides.. Other definion is to follow or observe (a person) persistently, especially out of obsession or derangement.. Biasanye.., kalau dengar je word stalker.., mesti ade kaitan ngan facebook! Ye btoi! Aku memang nak cite pasal stalker kt fb!


Antara aktiviti2 stalker kt fb:-
tengok info...
tengok status..
*sape la nak kt ko..! gedik nak mampus! memang patut pun single!*





jom tengok gamba2 die..
haa! kn banyak yg gedik2 je..
da la sexy!



Okeh! Aku akui.., aku sangat2 lah benci pabila ada sesetengah orang duk sebuk2 nak stalks aku bagai... Tapi.., bila pikir secara positive.., that's mean orang orang itu sangatlah caring kat aku sampai sanggup nak stalks aku hari-hari kan? Bertuah betul aku ade peminat stalker cam korang kan.. Sangat beterima kasih! Perlu ke nak stalks aku hari2?? Pas tue duk update status bagai ngutuk2 aku?? Pas tue cite kat semua orang buruk baik aku kan?? Yang aku tak paham skang nie.., da kenapa nak amek taw pasal aku lagi?? PERLU ke?? Jage la diri kau tue baik2... Tak nyah risau pasal aku... Aku da besar.. Pandai lah aku jage diri sendiri.. Terima kasih la sebab masihh caring gila kat aku... SANGAT TEHARU dengan sikap anda yang busy body caring tue..


tengok plak status2 die...
die ade ngumpat aku tak...??





Kekadang.., aku tak nafikan.. Aku pun stalks gak page membe2 aku... Tapi.., aku takde la nak update status kutuk orang kalau orang tak mula dulu... So.., please jangan carik pasal ngan aku... Kalau nk stalks skalipun.., stalks diam2 sudaa... Nk kecoh2 bagaai da kenape?? Eh lupe la..! Aku kan artis! Stalker2 tue semue kan paparazi! Haruslah kan?? haha Terima kasih STALKER! Anda memang HEBAT!



 


 ***the end***

Kalau suka boleh LIKE....