Followers

Saturday, November 13

Sweet 24

**I'm sweet 24**

November 13, 1986... 5.27 pm... This is the date when i was born.... Syukur Alhamdulillah.. I'm still alive... Thanks to Allah for the breath that I take.... Tanx to my family for being a such wonderful person in my life... Tanx to all my friends for all the wishes... Sangat2 teharu...




Please.. Saye nak hadiahh! 
Tak pernah dpt hadiah okeh!

Birthday kali ini.., buatkan aku tesedar tentang sesuatu perkara... Mungkin tentang usia yang meningkat naik... I'm almost in the middle of 20! I need to learn how to act like a teenagers! No more kids! Aku memang sentiase bersikap kebudak-budakkan.. Aku tahu.., aku harus kikis sedikit demi sedikit... Cuma kadang-kadang tue sukar untuk aku tepis...


nak cake tingkat2 cm nie!!


Kekadang.., aku terpikir.. Kalau aku kikis.., means aku akan jadi seorang yang bukan diri aku...Which means i'm a hipokrito! Tidak terasa kah akan kehilangan aku satu hari nanti?? Aku mungkin sedikit tersentuh dengan beberapa wishes yang aku dapat dari orang penting dalam hidup aku... Yes! Mereka tidak berjaya wat aku tersedar yang selama ini aku terlalu kebudak-budak kan.. mungkin sudah tiba masanya untuk aku bersikap secara waras dan lebih kebudak-budakan matang lagi .... *I know i can do it!*


Craving for Secret Recipe Cakes! Plish la belanja aku... haha

Tanx to all.. for the wishes.. mmg sangat banyak wishes yg aku dpt.. Thanks sebab ingat jugak korg kat aku.. Sayang korang banyak banyak! muaahhxxx! xoxo ;)

 


 ***the end***

Kalau suka boleh LIKE....