Followers

Tuesday, November 9

TVD

Hero yang hensem.. heroin yg cantik!


TVD? Korang mesti wonder what is TVD stand for...? kih3.. Okeh! Since aku further degree nie.., memang la sangat gile dengan drama series The Vampire Diaries..! Every thursday.., mesti downlaod!! Every week memang excited gila nak taw ape kesudahan episode2 yang lepas... Fenomena ini telah dibawa oleh housemate2 aku yang gila kan genre drama bersiri cam nie... Now..., TVD da masuk season 2... Aku sedang menantikan dengan penuh kesabaran untuk episode 9 season 2 kali ini....


i love you stefan! kih3

Aku agak telambat pabila housemates2 aku menggila dengan drama series nie... Semuanya bermula semasa mereka2 semua mengikuti intersesi or short course.. *haiiihh da kenapa ayat aku skema gila nie!!* Start je sem baru.., aku terus layan TVD season 1 dari episode 1 sampai la episode 23... Perrghh! Memang terbaik la kan... Tengok non-stop! kih3

hero die ensem okeh!




aku suke begossip!
xoxo

Aku memang suka series2 cam nie... Aku sendiri tak taw kenapa.. Dulu.., time diploma.., aku follow cite Prison Break.. Tue pun tepengaruh dengan housemate gak.. kih3 Gossip girls..? Friends..? Ape lagi..?? Haha... xoxo... kih3 Okeh! Cukup merepek setakat ini dulu.. 

**Tak sabar nak tunggu kamis!! Owh cepat la kamisss plisshhhh**





***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak: