Followers

Thursday, December 9

Bila? When?

Makin lama makin meningkat usia.. Itu perkara biasa.. Normal kata orang... Bila umur da naik nie.., orang duk sibuk2 tanya.. "Bila nak kawin?" Bila wish birthday aku pun ada yang wish "Happy birthday Ina! Semoga cepat temu jodoh!" Happy birthday Ina! Semoga cepat2 kawin!" Adoodoii....! Kekadang aku jeles tengok kengkawan yang sebaya aku sudah punya rumah dan tangga keluarga sendiri.. Raya dengan keluarga sendiri... Raya pakai baju sedondon anak beranak.. Owh serius aku jeles okeh! Ye laa.. Aku nie tak de kerja lain selain jeles ngan orang je.. kih3...


 *aku teringin nak upload pic kawin kt fb*


*teringin gila nak update status layan kecomelan anak*

*paling kurang pun dapat la upload pic My Engagement*



*aku nak somi cam yusri bole??*


*aku nak wedding dress cam siti! ala2 cinderella gitu... comel kn??* 


*nak baby comel cam Aleesya! pndai posing okeh!*


Tapi.., aku tahu... Semua ini angan-angan je! Sudah sudah!! Tak payah nak berangan lebih! Belajar pun hegeh2 lagi.... Ada hati nak pikir kawin semua! Ingat result keluar esok okeh! Kena ingat! Yat DL okeh!!






 ***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: