Followers

Friday, January 21

Broga Hills

Cuti Thaipusam kami penuhi dengan aktiviti yang sangat menggoda jiwa raga... Cuti 1 hari yang tidak perlu kami sia-siakan sangatlah berharga buat kami semua warga ISBA... Program ini telah lama dirancang oleh beberapa ahli ISBA.. Sebab semuanya tak pernah rasa nak bagi commitment yang tinggi.., aktiviti ini sentiasa ditangguh dari sehari ke sehari ke seminggu ke sebulan ke sem depan... Finally we made it! Seramai 16 orang warga ISBA yang terdiri daripada 11 orang lelaki dan 5 orang perempuan.. Program ini juga bertambah lagi kemeriahannye dengan kehadiran kazen kepada salah seorang warga isba.. *skema gila ayat-ayat aku*

Okeh! Dah malas nak cite skema gila nak mampuih! Memang seronok gila dapat pergi Broga Hill! Penat yang berbaloi orang kata... At least cuti 1 hari tak de duk teperuk je kat rumah kan.. Walaupun aku tak berapa nak sehat... aku tetap gagahkan diri pergi jugak! Here some photos that we snap during our journey to the west... keh3


1st pit stop

Memasing cam excited gila!

the girls

second pit stop

pit stop for solat subuh

pegembaraan bermula!


Jejaka-jejaka ISBA


gadis-gadis ISBA



I love this pic!


muka-muka kepenatan


ayuh kita ke gunung tok wan!


posing dulu..






 berdiskusi


Nama diukir

Kepenatan



Dalam seramai-ramai 16 orang ISBA..., hanya kami ber8 sahaja dapat sampai ke puncak bukit.. Perrghh! Memang best la.. Berjam lamanya nak sampai kat atas nie... Orang punya la ramai! Dorang ingat broga nie shopping complex ke nak datang ramai-ramai sampai jem semue.. kah3






Macam shopping complex kan?

sempat lagi nk posing! keh3


Acara mendaki bukit beramai-ramai!





Yeahh! Broga!

Time nak turun plak.., kiteowg teserempak dengan abe2 bomba, abang2 pertahanan awam dan sape sape ntah yang kami tak berapa nak kenal.. Nasib malang ini terjadi kepada salah seorang penuntut UiTM Shah Alam.. Berita lanjut boleh la anda baca di SINI atau pun di SINI... Syukur Alhamdulillah.., kami selamat tiba dan selamat pulang ke Shah Alam yang tercinta...



snap by Ina Ellyna

mari pulangg!

Ayuuhh!




***the end***

Kalau suka boleh LIKE....