Followers

Wednesday, January 26

Dulu dan Sekarang - Version 2

Before this aku pernah buat entry pasal Dulu dan sekarang.. KU berbeza... Sekarang nak buat lagi entry pasal dulu dan sekarang.. Tapi kali nie version 2... Aku tak nak bebel banyak-banyak.. Just nak share pictas je.. So enjoy!



raye 2009

nie time raye 2010 plak

Sem 4.. 2010

Sem 3 2010..

macam tak pecaya taw!

photoshoot with ex schoolmates!

again

Sekarang?? 


kami di Times Square

pics nie lagi?

eh eh eh.. nie gamba dulu.. bukan sekarang!

yang nie jugak!

latest pics!

broga version

lagi?

ouuhh eyebag!

paling latest! howt kan?? keh3

Semoga perubahan ini kekal buat selama-lamanya.. AMIN... Semoga bukan sahaja luaran.. malahan dalaman juga berubah dari yang jaat kepada yang baik.. Tidak semua insan dalam dunia ini sempurna.. Tapi.., kita perlu berubah dan cuba memenuhi kesempurnaan itu... Hati setiap insan sekeliling kita haruslah di jaga.. Jangan hanya terlalu pentingkan diri dan hati sendiri... Aku cuba untuk pelajari menjaga hati orang disekeliling aku.. Semoga aku berjaya ubah sedikit demi sedikit sikap negative dalam diri ini... :)



 


 ***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

10 orang nak bebel jugak:

zuezue said...

singgah~ hee sllu bace blog ni.:))
nice blog! =)

athirah said...

teruskn dgn usaha anda! ;)
a'a support dr blakg... hehehe

ina said...

zue: hehe.. tenkiu dearr..! :)

a'a: doakan yer.. semoga beterusan... tenkiu dear.. :)

olwizluv said...

gud luck ina! we all be with u. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

berusaha menjadi yg terbaek...

hamzah ian said...

kamu cantik

ina said...

aisya: tanx a lot dear :)

ceroi: insyaallah~

hamzah ian: time kasehhh.. :)

bighagenjo said...

wah... taniah taniah.. smoga berkekalan.

Miss dorayAki said...

salam dear. aki dtg sni. Alhamdulillah, kamu dh bertudung. harap kamu still kn cmtu sampai bila2. kamu cntik sangat bertudung. ;)

ina said...

tenkiuuuuu... :)