Followers

Sunday, January 9

Kembali ke SEKOLAH

Sorry.. Sangat busy lately nie.. 1st week of class da dapat segala macam jadual test 1 dan 2.. Dah ada kuiz okeh!! And sila lah amek tahu yang kami DELIMA terlepas 1 kuiz risk management! Ouhhh! Sangat pandai kan?? Sila lah ponteng class lagi ye lain kali.. keh3


Next week da start presentation! YES! 1st group presentation!! Susah kalau dah jadi student kesayangan lecturer nie.. Sikit2...., MESTI nak sebut nama salah seorang daripada DELIMA...! Yes! Aku lah yang dilantik untuk mengumpul segala macam google yang diberi sepanjang sem ini.. So.., memang boleh tak kan skip class lagi la lepas nie... Ouhhh! Next class dah kena mulakan dengan cari2 bahan untuk buat report segala bagai... Sem nie da kena struggle gila-gila!! Final sem kan.. FINAL YEAR kan.. Ouhh! EXCITED nak grad okeh! Hek3 SElamat belajar kawan-kawan!!


 


 ***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: