Followers

Monday, January 3

Ouhhh! Please laahhhh!!

Aku tak pernah rasa nak kacau hidup sesiapa... Aku jugak tak pernah nak ambil peduli hal hidup sesiapa... Persoalannya sekarang..., perlu ke kau ambil peduli pasal aku? Okeh fine! Mungkin aku tak de hak untuk halang kau baca whateva you want to read... Kau nak view belog aku ke... Nak stalks fb aku ke... Bukan masalah kan??

Persoalannya sekarang..., tak perlu kau nak tinggalkan jejak.. Untuk apa semua tue?? Pernah aku hegeh-hegeh ambil tahu pasal kau?? Pernah ke?? Kau tanya la kat kengkawan kau semua... Ada tak ina nie duk hegeh-hegeh tanya...,

"#### tue result dia berapa ek??"

"#### tue dah ade gf baru ke??"

Sikit pun aku tak pernah terlintas nak ambil peduli pasal kau...!! Berapa result kau... Kau dengan aweks kau macam mana... Hidup kau sekarang macam mana... Aku just nak mintak tolong satu je! Tolong jangan kacau hidup aku! Apa yang aku nak buat sekarang.., aku tidak perlukan nasihat dari kau or whateva lagi laa... Hidup kau pun belum tentu betul.. Kalau kau rasa kau tak suka.., kau diam sudah! Aku bukan sesiapa bagi kau! Kawan pun bukan! Get out of my life!! Tak perlu nak bagi nasihat bagai semua...

Okeh! Terima kasih sebab kau da spoilkan mood aku...... T__T



 


 ***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

1 orang nak bebel jugak: