Followers

Sunday, January 23

Peningkatan!!

Before aku further degree dulu, berat aku maintain 40 kg.. Susah gila nak tengok berat naik even 1 kg.. Macam-macam benda aku buat semata-mata nak naikkan berat badan... Beli weight gain.. Beli pil itu beli pil ini.. Last-last berat aku makin turun lagi ada.. After aku decide nak further degree and resign dengan job aku time tue.., berat aku semakin menjadi-jadi naiknya.. Dari satu sem ke satu sem ke satu sem mesti NAIK! Seriusly mungkin sebab aku lagi happy jadi student...! keh keh keh! Tima kaseh my lovely housemates! Yat, Eshie, Eira, Jang and Ecah...


Hari-hari mesti kena makan.. Dulu nak habiskan 1 pinggan nasi pun susah.. Sekarang?? 1 pinggan pun kekadang TAK CUKUP okeh! Yee! Jangan nak tekejut sangat! haha Dulu, mana aku layan Big Mac... Asek2 McChicken.. Skang? Tak payah cakap! Dalam seminggu tue 3 4 kali McD jee.. Mesti nak BIG MAC okeh! Set LARGE plakkk... kah3!

Tengok pic nie tetibe aku kebulur..!


Okeh! Da malas nak cite banyak... tata! kih3 I'm SO SUPER DUPER HAPPY! Oyeahh oyeahh!!

Kalau suka boleh LIKE....