Followers

Wednesday, January 12

Short Message Service

Dalam dunia zaman teknologi canggih nie.., hidup tanpa hanfon umpama hidup tak bermakna bernyawa... Bila semua orang ada hanfon masing-masing.., and for sure la kan hari-hari akan ada SMS or call yang masuk or keluar.. Malas nak bebel banyak-banyak... Just read it...


Around 2 pm.., kami DELIMA di dalam perjalanan menuju ke Kuala Lumpur.. Destinasi yang ingin kami tuju ialah Low Yat... Duk m'usha I Phone 4 yang ingin dibeli oleh salah seorang dari kami DELIMA.... *dah kenapa lately nie ayat aku skema gila nak mampuih!*




2.24 pm: Awak buat ape?

2.25 pm: Otw nk g low yat nie.. Hik3

2.27 pm: Haha.. Teman org excitd nk bli i phone 4.. Nie pn dipakse ikot.. Haiihh

2.33 pm: Haha.. Alaah! Klau we all nk ikot pn mcm la u nk bg kn an an..

4.37 pm: *Adoiii! Tak sempat plak nak pick up call!* lalu.., SMS di hantar sebagai tanda SORRY I'm BUSY sori sangat2 tak sempat nak pick up ur call...

4.37 pm: Eh3.. Col ek td? Rndu ke? Keh3

4.44 pm: Haha.. Jap lg kowt. Da bosan da nie duk tgk ********... kui3

4.46 pm: Taw xpe. Nk tetdo.. Kih3 da jmpe da. I phone 4.. Maxis warranty ####

Sedang leka menikmati hidangan KFC.., tetiba henfon ku berdering sekali lagi.... And i don't know why.., dia seolah-olah tidak mendengar suara aku.. Tetiba terpikir... Henset aku ke yang rosak nie?? haiihhh He ended the call with "iisshhhh"

SMS dihantar sekali lagi kerna wonder gila yang amat! Malas nak call back sebab nanti abes kredit after what happen..

6.46 pm: U da knape?  Xdgr ek?

And pesanan ringkas ini beterusan lah dan berpanjang panjangan lahh... All the words adalah pesanan dari saya kepada orang itu... Orang itu punye msg? Ouhh sori..! Its privacy! kui3!






***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: