Followers

Thursday, February 24

Bowling Tournament


Disebabkan rasa excited dan teruja yang teramat sangat.., maka aku bersetuju nak join bowling tournament sempena department week for Faculti Business.. da mula la ayat skema aku nie.. Tournament nie siyes best! Sebab tak ada niat langsung untuk menang mahupun juara.. Join just for fun.. Semua sebab lecturer yang beriya-iya nak tengok kami semua participate dalam activities yang telah dianjurkan.. Da dekat 3 tahun aku tak main bowling kot.. Da tak reti da.. Ong pun tak de time main tue.. kah kah kah

As usual... Sebelum start game., kena la ambil gamba sekeping dua dulu... Sekeping DUA?? 


before start, kite kena gelak dulu k

U got style sir.. hihi
Lect kesayangan kami.. huhu


Unite.. Isbaq Isbaq Isbaq!!





J. Lo... hihi

Walaupun kiteorang dapat tempat ke-2, ianya sudah memadai sebab tak bajet pun nak menang.. Tak dapat dinafikan lagi sebab memang best gila walaupun tak menang.. Okay.. tata ;)


 


 ***the end***

Kalau suka boleh LIKE....

2 orang nak bebel jugak:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gaya tue memang ade dah...

zalykha mohd said...

Hi iena :)
just blog walking here...lame dh x bace blog u..just to let u know..i dh ade blog baru..yipieeee ;)