Followers

Sunday, March 20

Anonymous?? So ANNOYING!



Memang sangat annoying gila bila ada orang blogwalking tapi dia guna ANONYMOUS untuk comment blog! Kekadang aku sampai rasa down gila babi sebab ada anonymous cam nie.. Sampai satu ketika tue pernah aku rasa nak remove blog sebab anonymous!!


Aku rasa anonymous nie memang sangat dengki kat aku and kat sesiapa lah yang dia benci. Dorang nie aku rasa self-esteem rendah.. Kalau tinggi self-esteem mesti ah letak nama kan?? Nie comment ayat cam gampang pas tue nak rahsiakan identiti.. Bajet ah.. Kau tau tak kau tue annoying gila!


Tahniah ah korang da berjaya buat aku sakit hati.. Memang tue niat korang kan? But but., aku ada tips tuk korang lahh..


- kalau rasa rasa nak jugak comment kat belog aku nie., tapi nak jugak guna anonymous, haaa! email je aku.. tak pun tweet ke.. facebook ke.. inbox ke.. haha confirm2 aku taw kau siapa kan?? LOL!



*************************************************

TO ANONYMOUS OUT THERE!!

Korang tak payah nak baca belog aku kalau korang tak suka.. Aku tak pernah paksa korang baca. Aku tak pernah paksa korang leave comment.. 

Terima kasih banyak banyak ah sebab rajin baca belog aku.. Terima kasih banyak banyak ah sebab sudi comment belog aku.. Ouuhh korang buat aku rasa aku HOT gila.. Terima kasih ah ANONYMOUS! Aku rasa teharu gila.... But sorry.. NO MORE ANONYMOUS after this.. Aku dah penat la nak wonder wonder segala bagai... Aku tahu aku HOT gila.. Aku tahu kau memang minat gila gila kat aku.. keh keh keh LOL


psstt: Perasan tak header belog nie da lain? Perasan tak widget widget girly2 semua da bertambah-tambah.. Ouuhh! geli geli! okay! it's time to continue my asement yang melambak lambak tue.. tata! ;)


 


 ***the end***


 

Kalau suka boleh LIKE....

4 orang nak bebel jugak:

zalykha mohd said...

hi ina :)
ina..abaikn jek annoiyingmus tu..dulu z x mo tulis n stop blogging bcz of org2 cm nih arrr..skang nih lantak kn..dieorg kalu nk bace lg bagus biar tmbhkn sakit ati dieorg tu...

p/s: like2 ur widget!super comeiiii ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku pernah kene kat chatbox...
aku remove chatbox...
memang giler xyakin diri...
dah kutuk tunjuk muka la kan...
hahaha..
sayang...
penakut...

MAI @ WAWA said...

hoho..sabar je lah yang...
anyway, header cantik :) post title pun gerak2. best2!! :)

nurlisa anis said...

mmg pon sis....x pon..kalo org tuduh kita jadi anonymous tuh.....huhu x sesuai lgsg kan...kita ader maruah x perlu lah nk sakit kan ati org kan.sis...anyway sis lisa kuat dan my sis ni chill je...lurve u