Followers

Wednesday, March 9

RAM - Rating Agency Malaysia

On March 7, 2011 All of my classmates BM2295B together with the BM2295C went to RAM which is located at Mid Valley Megamall. Yes! It's located at Mid Valley Megamall! Mid Valley yee Mid Valley! Okay enough with repetition ina! Actually, this is a class trip.. Nak kurangkan markah test.. So, free-free da dapat 5 marks.. ke 10? Ouhh watheva la... 


*************************************************


Masa kat RAM tue seriously tak taw nak cakap macam mana.. With only 40% knowledge about sukuk, and tak ready langsung pun.. Semuanya aku rasa getting worst lah a bit... but., still okay.. Bukan la teruk gila gila.. Mungkin sebab all of us tak ready langsung. Tak de buat preparation. So., I don't know what to say.. haiihh But but but! Ada juga sebahagian daripada kami yang bertanyakan soalan.. Baru aku tahu yang Sukuk is not an Islamic Bond! 


*************************************************


After this we all akan ada another class trip plak untuk subject Islamic Banking and Financial Services.. Untuk subject nie pula kitaorang lah organizernya... keh keh keh Walaupun banyak gila assignments this week, tapi aku tetap maintain joli joli relax relax macam tiada apa apa.. relax sudddddd!


Here some photos during our time kat mid valley tue.. 












En Zakariya with En Amirul












Okay.. tata! ;)



 


 ***the end***



Sile Click Saye....! :)


 

Kalau suka boleh LIKE....

4 orang nak bebel jugak:

Aanis Alexis said...

wow!!!!!!!!!!!!

sedey ktrng xdpt g....
ade kls ngn MFK... T__T

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pic num 1 tue mcm gaya artis la...

nurlisa anis said...

sis...sangt natural bila bertdg..wish to meet u..:)

ina said...

aanis: hihi cls A takde wat cls trip ke??

ceroi: haha aku pn rase cm tue jugakk.. smartt!

lisa: hihi tq.. one day maybe.. mne taw nti akak trun Johor ke.. ;)