Followers

Thursday, April 21

Ohhhh..... OKAY!

Ohhh.. Gila da lama aku tak hapdet blog.. Nie semua gara-gara assignments pemalas sangat sampai da lupa yang aku ada belog lagi.. kah kah kah


Sekarang aku tengah busy beperang dengan exam... Sem nie memang agak busy dengan program yang bermacam ragam.. Dengan OPKIM nye.. Dengan PGN nye... Dengan Famili day *bajet pegi je* sem nie, FInal sem untuk aku dan juga rakan-rakan yang lain.. So., nak tak nak we all banyak spend time gether2... Konon-konon nak cipta sweet memories laa.. *sob sob* 


Manusia nie kekadang, tak pernah nak sedar dengan diri sendiri.. Kekadang tue orang nie mengata orang tue.. Orang tue mengata orang nie.. Padahal dua-dua sama 2 x 5.. Memang ada sesetengah orang yang tak nak ambil tahu hal orang, pendek kata kera sumbang la kononnya... Padahal, dalam hati pun sama je duk mengata orang.. 


Aku menghadapi pelbagai situation kebelakangan nie.. Kekadang da malas nak pikir.. Sebab aku pun sama 2 x 5 jugak.. kah kah kah.. Whateva it is., bukan semua orang baik.. bukan semua orang jaat.. In simple words., semua orang nakal.. Kalau nak bagi scale up to 10 tue, aku 5 la.. Nobody's perfect.. Terima je lah dengan redha ye ndak??


Tak payah nak kutuk-kutuk orang belakang belakang, pas tue kata konon-konon tak pernah nak ambil tahu tak pernah nak kutuk orang tue segala bagai.. Bila ada orang yang menyampai, memang masalah la kan.. Pendek kata., tak payah nak mengumpat orang sangat.. *Nasihat kat diri sendiri*


Okay da la. malas nak bebel lagi.. tata ;)


p/s: haha entry kali nie memang bongok kot! atas cite laen.. ending merepek.. OKay celaru.. aku nak makan big apple and pizza plssss! STRESSSSS!!!





 


 ***the end***


 

Kalau suka boleh LIKE....

Monday, April 4

Stay - Estrella

Seriously I miss him.. When I heard this song.., segala memori datang dengan lajunya... Ouhh.. I know he still mad at me.. Whatever it is.., thanks for dedicated this song to me when we were together... U are such a good guy.. :)





Sounds straight from the twilight
Has me up all night I can’t
Fall asleep coz I keep thinking of you
And I saw a shadow, outside my window
And it’s you!
c/o
All my sorrows flew away,
Hush keep quiet hear me say
I don’t ever want you to go
Please stay
With the moonlight dancing free
And there’s no one but you and me
There’s no reason to go astray
Please stay
-bridge
Making up a story
It’s the way you’re looking at me
If you think that this is funny
It’s just you
Try and think about it
If your heart is closed don’t lock it
Keep your keys back in your pocket, think this through
Repeat c/o





***the end*** 


 

Kalau suka boleh LIKE....

The End

There is nothing I can type here.. Empty.. Just wanna let it go.. Wish my life will be even better than this... Okay guys! Let's hoping for tomorrow... a better tomorrow!! *Okay merepek* tata ;)






 ***the end*** 


 

Kalau suka boleh LIKE....