Followers

Monday, July 25

Bila K-POP menjadi M-POP

Sekarang nie dah jadi fenomena kat Malaysia nie bila masing-masing jadi hantu Korea.. Ini termasuklah suku sakat kaum kerabat penghuni teratak En abah ini.. Yang paling ketara sekali adalah adik aku yang number empat.. Siap hafal lagu korea segala bagai... Itu okay lagi.. Nie siap hafal segala step-step tarian lagu-lagu dorang.. 


*****************************************************


Indusry music Malaysia mungkin sudah kekurangan idea or modal.... Aku just nak share lagu "lagu tak best" pada zaman sekarang... So., enjoyyy.....


Aku malas nak upload.. Sesiapa nak dengar boleh click link kat bawah nie...













Okay bai!

p/s: hari nie kerja aku naik turun lift.. PENAT GILA OKAY!




 


 ***the end***


 

Kalau suka boleh LIKE....

3 orang nak bebel jugak:

eshie said...

xsuka tgok org tiru org lain.

ciksu said...

wahh ina pun suka m-pop hehehe igtkn ria pratiwi je join (",)
ina follow su...

ina said...

eshie: kaann.. takde identity sendiri..

ciksu: eh2 tak minat pn.. ini edisi perli memerli.... kah3