Followers

Thursday, July 21

Read this....!!

Just nak share this message... Dapat dari membe yang post dekat group ISBA Zone (FB)

Salam~ bcaca ini. Semalam., siaran RTM di Negeri Pahang.. tergempar ramai orang terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat di susuli gempa bumi selama 3 minit, mungkin ini tanda2nya. kepada semua yang bergelar muslim, hari ini pakar meteorologi bh...gn bunyi dari Rusia mendapati sesuatu bunyi ganjil seperti ngauman raksasa dari bawah mantel bumi. Menurut para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal yang berusaha untuk naik ke muka bumi. oleh itu, kita disuruh sentiasa tidak berhenti azan dan solat, sebarkan kepada umat ISLAM yang lain.



**********************************************************



Amanah! Wallahualam. KITA YANG MENENTUKAN DIRI KITA Jangan skip untuk baca ini. Sebarkan kalau sayang pada Islam. BAHAYANYA KARTUN POKEMON dan BINATANG2 yang ada dalamnya. POKEMON bermaksud saya yahudi, PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi. CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemah nauzubillah.. jadi, tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 chat korang semua.  Semua org yang ade bobba messenger (YM), tolong jangan add orang yang ID die macam: BOBBA die cuba nak murtadkan orang Islam. Tolong forwardkan mesej ini kepada semua orang Islam! (kalau rasa sayang dengan orang Islam la. Kalau tak sayang, tak payah forward!) jangan sombong dan bongkak..sekarang korang gembira lah. tunggu balasan dekat kubur



p/s: Aku just copy and paste je..



 


***the end***


 

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: