Followers

Sunday, August 14

Break-fast with my lovely GF at Flaming Steamboat

Semalam, Sabtu aku dan rerakan yang sudah agak lama tak ketemu mengedate la bertiga.. We all amek Ramadhan Buffet from 8.45 pm till 12 midnite.. Best gila.. Melantak tanpa henti.. TAPI serius aku tak rasa kenyang pun! kah kah kah Sebab? Steamboat nie buat aku rasa jemu.. Makan banyak pun tak kenyang jugak... Anyway thanks to my lovely GF sebab sudi belanja... muahahahaaaa *gelak sopan-setan*



***************************************************


Asalnya aku bajet dah tak jadi la nie.. Sebab aku dah sampai kat tmpt yang dijanjikan lebih awal dari jangkaan... Tetiba ada beberapa kesulitan yang buat aku keliru and buat aku rasa jadi ke tak nie.. keh keh keh.. Alhamdulillah... Ianya terjadi seperti yang dirancangkan.. Seriously memang susah gila babun nak cari parking kat situ.. We all tepaksa parking agak jauh la jugak dari Flaming Steamboat.. Nak buat cam mana kan. Nak makan sangat kat situ.. kih kih kih




***************************************************




sebahagian seafood yang kami be3 kerjakan!!


We all makan sampai dah bosan.. Sampai tersandar.. Sampai 2 kali kiteorang hadap ice cream.. Nyum nyummyyy..... Rasa macam nak pergi lagi sekali la.. Keh keh keh... Harga buffet nie, 26+ per person.. Okay la.. Sebab korang boleh makan sampai puas from 8.45 pm until 12 midnite.. Tak best ke tue??? Wooooooo!!



Muka teruja orang memasak

1st round.. Habis semua disumbatnya.. keh keh keh


Muka teruja dapat makan kat Flaming..


Muka kekenyangan :)

orang belakang pun nak sibuk peace tapi cover.. malu2 konon!

Muka orang tengah gossipping! kah kah tak senonoh!!


Nahh.. segala serbuk serbuk hampagas yang telah habis dikerjakan.. 


Disebabkan teruja sangat dapat makan kat Flaming Stemboat, we all terlupa nak ambil gamba bertiga! Boleh tak macam tue?? haiihhh At the same time jugak aku boleh terlupa 1st game EPL Liverpool dah start at that night! Memang bukan kipas susah mati lah aku nie! Aku tetap sayang somi  aku walaupun die terlepas penalty... #tetiba



Tanx to Miss Riena for the treat.. walaupun tak berapa nak break-fast sangat la kan... muhahahahaa *gelak sopan setan lagi* Next time belanja lah lagi.. kah3


Pics: credit to miss Nads, after this., Miss Nad pulak kena belanja okay okayy okaayyy okayyy bai!




p/s: esok Monday? BORING!






***the end***


 

Kalau suka boleh LIKE....

0 orang nak bebel jugak: